Fallout: New Vegas Ultimate Edition (PC) 122 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
FALLOUT: NEW VEGAS ULTIMATE EDITION SPELBESKRIVNING

Välkommen till Vegas. New Vegas.
Det är den typen av stad där du gräver din egen grav strax innan du skjuts i huvudet och lämnas för att dö... och det är innan det börjar bli otäckt. Det är en stad full med drömmare och desperata typer som splittras av stridande fraktioner som slåss om fullständig kontroll över denna öknens oas. Det är en plats där rätt person med rätt vapen verkligen kan bli känd, och få mer än en eller två fiender på vägen.
Medan du strider i stekvarma Mojave Wasteland, den kolossala Hoover Dam, och den neondränkta Vegas Strip, kommer du möta färgstarka karaktärer, makthungriga fraktioner, speciella vapen, muterade varelser och mycket mer. Välj sida i det kommande kriget eller utse "vinnaren tar allt" och krön dig själv till kung över New Vegas i denna uppföljare till årets spel 2008, Fallout 3.
Trevlig vistelse.


Innehåller:
Känn hettan i New Vegas! Inte ens radioaktivt nedfall kunde sakta ned jäktet i syndernas stad. Utforska stora vidder av ökenödemarker - från dem små byarna som finns utspridda i Mojave Wasteland till dem ljusa lamporna i New Vegas Strip. Se det Stora Sydväst så som det bara kan föreställas i Fallout.
Stridande fraktioner, färgstarka karaktärer och massor av fiender! Ett krig nalkas mellan rivaliserande fraktioner med konsekvenser som kommer förändra livet för alla invånare i New Vegas. Valen du gör kommer att ge dig kontakt med oräkneliga karaktärer, varelser, allierade och fiender, och bestämma den explosiva finalens utfall över denna episka maktkamp.
Nya system! Njut av nya tillägg till Fallout: New Vegas såsom Kompanjonshjulet som gör det lättare att styra dina kompanjoner, ett anseendesystem som håller koll på konsekvenserna av dina handlingar, och ett läge som passande nog kallas Hardcore Mode som separerar de mesiga från de mäktiga. Speciella närstridsrörelser har lagts till för att ge en ny mening till frasen "nära och personligt". Använd V.A.T.S. för att stanna tiden i strid, sikta in dig på specifika kroppsdelar på fiender och köa upp attacker, eller kör direkt på med finjusterade stridsmekaniker i realtid.
Ett arsenal av skinande nya vapen! Med dubbelt så många vapen som i Fallout 3, kommer du ha mer än tillräckligt med nya och spännande sätt att handskas med hoten från ödemarken och dem lokala invånarna. Dessutom har Vault-Tecs ingenjörer utarbetat ett nytt vapenkonfigurationssystem som låter dig meka med dina leksaker och se modifikationerna du gjort i realtid.
Let it Ride! I en stor öppen värld med oändliga alternativ kan du se på sevärdheterna, välja sida, eller köra ensam. Fredsstiftare eller våldhetsare, husets regler eller Joker - allt sitter i hur du vill spela.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Fallout: New Vegas Ultimate Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Fallout: New Vegas Ultimate Edition produktnyckel (Fallout: New Vegas Ultimate Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Fallout: New Vegas Ultimate Edition produktnyckel (Fallout: New Vegas Ultimate Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Fallout: New Vegas Ultimate Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

  • Dead Money
  • Honest Hearts
  • Old World Blues
  • Lonesome Road
  • Courier’s Stash
  • Gun Runners Arsenal
Genre Action RPG
Platform PC
Releasedag 19-10-2010
Systemkrav OS: Windows 7/Vista/XP
Processor: Dual Core 2.0GHz
Memory: 2GB RAM
Hard Disk Space: 10GB free space
Video Card: NVIDIA GeForce 6 series, ATI 1300XT series
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.