Space Crew: Legendary Edition (PC/MAC) 71,25 SEK
SPACE CREW: LEGENDARY EDITION SPELBESKRIVNING

Det här är Space Crew: Legendary Edition, ett supersvårt strategispel där målet är att överleva till varje pris!

Du är en kapten i United Defense Force och har ditt eget rymdskepp. Värva din besättning, anpassa ditt skepp och utforska galaxen, allt medan du försöker hejda de mystiska utomjordiska phasmidernas framfart mot jorden! Längs vägen får du räkna med att tappa flera besättningsmedlemmar, för nya utmaningar väntar runt varje hörn, den ena tuffare än den andra. Men de som klarar sig blir galaktiska legender!

Res genom galaxen och genomför alla möjliga sorters uppdrag för att skydda mänskligheten, bland annat spaningsexpeditioner, jakter, bärgningsuppdrag och nya Away Team Missions. Träna din besättning, från kapten till kommunikationsbefäl, till att bli en riktig elitstyrka redo att hantera livsfarliga situationer som plötsliga angrepp, systemhaverier och bränder! Anpassa och uppgradera ditt rymdskepp med bättre vapen, pansar, motorer och mycket mer (bland annat snygg lack för att rädda världen med lite extra finess)!

Android Ambush


Android Ambush är en helt ny kampanj utöver det huvudsakliga Space Crew-äventyret. Ta dig an en robotarmé ledd av androider som plötsligt vänt sig mot United Defense Force! Slåss mot en rad nya hjältar och skepp i ett nytt stjärnsystem och ta hem så många segrar du kan för att belöna din kapten med ny utrustning, nya utsmyckningar och nya uppgraderingar. Androiderna tänker helt annorlunda än phasmiderna, så räkna med att en och samma strategi inte lär funka mot båda två.

Away Team Missions


Ta med tre besättningsmedlemmar och färdas till fots genom utposter och stora skepp i nya Away Team Missions, utspridda över båda Space Crew-kampanjerna. Det gäller att välja rätt grupp för rätt situation, för i Away Team Missions ställs man inför allt från pussel till tuffa strider och ibland till och med kamper mot klockan!

Legendariska besättningsmedlemmar


I Legendary Edition behöver man förstås en legendarisk besättning! Skapa din perfekta besättning genom att upptäcka och rädda legendariska nya medlemmar med fantastiska förmågor och suveräna attribut. Att värva de här unika besättningsmedlemmarna är däremot inte helt lätt – för att få med dem måste du hitta dem under räddningsuppdrag och Away Team Missions eller med koder från communitytävlingar.   

   

Space Crew™ ©2020 Runner Duck. Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Space Crew: Legendary Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Space Crew: Legendary Edition produktnyckel (Space Crew: Legendary Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Space Crew: Legendary Edition produktnyckel (Space Crew: Legendary Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Space Crew: Legendary Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Space Crew: Legendary Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Space Crew: Legendary Edition som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Space Crew: Legendary Edition också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Space Crew: Legendary Edition som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher Curve Digital
PEGI-rating
Udvikler Runner Duck
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 15-10-2021
Systemkrav Windows:

Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8.1/10 x86/x64
Processor: Intel Core i3-530 (4 * 3000) or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Geforce 9800 GT (1024 MB)
Storage: 800 MB available space
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8.1/10 x86/x64
Process
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.