NORCO Special Edition (PC/MAC) 263 SEK
NORCO SPECIAL EDITION SPELBESKRIVNING

NORCO Special Edition innehåller:

• NORCO

NORCO är ett berättelsedrivet peka och klicka-äventyr som tar dig till de sjunkande förorterna och grönskande industriella träskmarkerna i ett förvrängt södra Louisiana. Din bror Blake har försvunnit i efterdyningarna av er mors död. I hopp om att hitta honom måste du följa en förrymd säkerhetscyborg genom oljeraffinaderier, köpcentrum och dräneringsdiken i New Orleans förorter.

• NORCO Original Soundtrack

NORCO Original Soundtrack är en samlad utgåva som innehåller all musik från spelet av Geography of Robots-kompositören Gewgawly I, samt ett helt album med nytt material från det Baton Rouge-baserade sludge metal-bandet Thou. Innehåller över 2 timmars musik på totalt 43 spår.

• The Art of NORCO

The Art of NORCO är en digital konstbok med över 90 sidor av målade och filmiska pixelbilder, fotografier, efterforskningar och en hel del mer om skapandet av spelet NORCO. Från konceptskisser av miljöerna till hur det ser ut i det färdiga spelet; se de försvinnande träskmarkerna, de labyrintliknande oljeraffinaderierna och andra områden i och kring staden Norco i Louisiana som inspirerade grafiken i spelet.

Upptäck det underliggande temat i NORCO – industrialisering, förortsbildning, spekulativ geografi, cancer, tro och hem – och läs sammanfattningar och bakgrunder hos karaktärer och platser i spelet, samt intervjuer och anekdoter från utvecklarna Geography of Robots.

© Copyright 2022 Geography of Robots. Developed by Geography of Robots. Published by Raw Fury AB. All Rights Reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag NORCO Special Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får NORCO Special Edition produktnyckel (NORCO Special Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina NORCO Special Edition produktnyckel (NORCO Special Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela NORCO Special Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller NORCO Special Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av NORCO Special Edition som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar NORCO Special Edition också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till NORCO Special Edition som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher Raw Fury
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 24-03-2022
Systemkrav Windows:
Minimum:
OS: Windows 7
Processor: Intel i5 or AMD equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Intel Iris/AMD Vega 8 or equivalent
DirectX: Version 10
Storage: 4 GB available space
Recommended:
OS: Windows 10/11
Processor: Intel i5 or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Discrete GPU / Nvidia 1050 or equivalent
DirectX: Ve
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.