Assetto Corsa Competizione American Track Pack (PC) 185 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Assetto Corsa Competizione på Steam för att kunna använda Assetto Corsa Competizione American Track Pack.

ASSETTO CORSA COMPETIZIONE AMERICAN TRACK PACK SPELBESKRIVNING

American Track Pack DLC för Assetto Corsa Competizione ger tillgång till tre av de mest ikoniska kretsarna från USA

COTA - Circuit of the Americas
Projektet för den första USA-baserade banan, som syftar till att tillgodose alla större banserier, startade redan 2010 i Austin (Texas). Kretsen har några mycket komplexa sektioner som drivs med mycket höga medelhastigheter. Den är 5,5 kilometer lång och ligger på ett kuperat område, vilket medför några mycket imponerande korta bromszoner blandat med raka sträckor, där det är lätt att få fart på otroligt kort tid. Med alla större evenemang slutsålda ligger banan nära lokalbefolkningens hjärtan och har ett rekordbesök på 400 000 personer under en enda tävlingshelg.

Indianapolis Motor Speedway
Har du någonsin sett en plats där en racerbana är så viktig att en stad är uppkallad efter den? Tja, Indianapolis är en sådan plats eftersom den ligger i en stad som heter "Speedway". Banan är den näst äldsta racerbanan i hela mänskligheten, byggd 1909, bara två år efter Brookland (Storbritannien), den allra första som existerade. Detta borde berätta mycket om den enorma motorsportkulturen som denna plats i Indiana (USA) har i sitt arv. Allt här omkring är helt uppslukat av passionen för motorer, hastighet, däck och allt som är kopplat till en racerbil. Indianapolis har ibland varit känt för sin imponerande ovala sektion, som har en extrem bank för höghastighetsförare. Som motorsporthuvudstad har kretsen kunnat utvecklas och har nu även en FIA Grade 1-layout, som är hem för Indianapolis 8 Hour for Intercontinental GT Challenge av SRO och många andra racingkategorier inom alla discipliner. Carl G. Fisher skulle vara mycket stolt över det arv han skapade för hela motorsportbranschen.

Watkins Glen International
Watkins Glen, nära Seneca Lake i delstaten New York (USA), öppnades första gången 1956 och byggdes för att flytta motortävlingar som tidigare hållits nära byar och vägar till en riktig bana. Det har varit hem för stora racingdiscipliner genom hela sin historia, där det har blivit mycket populärt som ett "mecka" för nordamerikansk motorsport. Till en början drevs racingverksamheten i detta område av Cameron Argetsinger, vars familjs sommarresidens låg i närheten. Familjen samarbetade med lokala myndigheter och började organisera tävlingsevenemang som gav liv åt den framtida kretsen, som också var platsen för USA:s Grand Prix i flera år.

Alla dessa tre nya banor kommer tillsammans med en ny Assetto Corsa Competizione-uppdatering som erbjuder nya färger och förbättringar för alla spelare.

Delta i det mest exakta och passionerade GT World Challenge America-loppet du någonsin har upplevt!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Assetto Corsa Competizione American Track Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får Assetto Corsa Competizione American Track Pack produktnyckel (Assetto Corsa Competizione American Track Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Assetto Corsa Competizione American Track Pack produktnyckel (Assetto Corsa Competizione American Track Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Assetto Corsa Competizione American Track Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Assetto Corsa Competizione American Track Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Assetto Corsa Competizione American Track Pack som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 505 Games
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 30-06-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 x64 20H2 (October 2020 Update)
Processor: Intel Core i5-4460 or AMD FX-8120
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 750 4GB, Radeon RX 460 4GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 50 GB available space
Sound Card: Integrated
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 10 x64 - 21H2
Processor: Intel C
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.