Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) (PC) 629 SEK
TINY TINA’S WONDERLANDS (STEAM) SPELBESKRIVNING

Ge dig ut på ett stort äventyr fullt av faror, förundran och förödande vapen! Kulor, magi och svärd möts i Tiny Tinas kaotiska fantasyvärld.
Skapa en hjälte och skjut/hugg/trolla dig fram genom horder av monster och grottor fulla av skatter för att stoppa tyrannen Dragon Lord. Alla är välkomna, så plocka fram dina äventyrargrejer och bli kaotiskt grym!

EN OFÖRUTSÄGBAR FANTASYVÄRLD
Tiny Tina ”hjälper” dig genom en fascinerande rollspelsvärld där regler är till för att brytas. Utforska en vidsträckt värld med storslagna städer, fuktiga svampskogar, fasansfulla fästningar och massa annat!

SKJUTVAPEN, TROLLFORMLER OCH MER DÄRTILL
Krossa skurkarna med kraftfulla vapen och förödande trollformler i de intensiva striderna. Förgör arméer av kaxiga skelett, landlevande hajar och kolossala bossar. Ge dig sedan ner i de farliga grottorna och leta efter otroliga skatter!

SAMARBETA OCH BESEGRA ONDSKAN
Dina medspelare är den envisa kapten Valentine och paragrafryttarroboten Frette. I kampen mot Dragon Lord får ni lära känna älskvärda karaktärer som den lutsvingande bardbaren och knogfadern.

ANPASSA DIN HJÄLTE
Skapa den perfekta hjälten med det djupa anpassningssystemet, som låter dig blanda fantastiska förmågor från sex olika färdighetsträd. Levla upp, förbättra din karaktär, samla en större arsenal och bli den ultimata äventyraren.

KAOTISKT SAMARBETE
Ta dig an berättelsen ensam eller med upp till tre vänner online. Dela bytet rättvis eller slåss med näbbar och klor om de bästa grejerna – det är helt upp till er!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) som en fysisk kopia?

Nej, du får Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) produktnyckel (Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) produktnyckel (Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Tiny Tina’s Wonderlands (Steam). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Tiny Tina’s Wonderlands (Steam)? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Tiny Tina’s Wonderlands (Steam) som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 2K
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 23-06-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 (latest service pack)
Processor: AMD FX-8350 (Intel i5-3570)
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: AMD Radeon RX470 (NVIDIA GeForce GTX 960 4GB)
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 75 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.