Saints Row (PC)

23. augusti 2022

Var redo att spela Saints Row på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

SAINTS ROW SPELBESKRIVNING

Välkommen till Santo Ileso, en levande fiktiv stad i sydvästra USA. I en värld fylld av brott börjar en grupp unga vänner sitt eget kriminella äventyr när de tar sig till toppen i sitt försök att bli Self Made.

Som framtida Boss, med Neenah, Kevin och Eli vid din sida, kommer du att bilda The Saints – och ta dig an Los Panteros, The Idols och Marshall när du bygger ditt imperium tvärs över Santo Ilesos gator och kämpar för kontrollen över staden. I slutändan är Saints Row berättelsen om en startup, det är bara det att verksamheten som The Saints är i råkar vara ett brott.

Upplev den största och bästa Saints Row-lekplatsen som någonsin skapats; Santo Ilesos unikt stora värld är bakgrunden till en vild sandlåda i naturlig storlek med spännande sidlinjer, kriminella möjligheter och storsäljande uppdrag när du skjuter, kör och klär dig till toppen.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Saints Row som en fysisk kopia?

Nej, du får Saints Row produktnyckel (Saints Row CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Epic Games-plattformen för att lösa in dina Saints Row produktnyckel (Saints Row CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Saints Row. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Saints Row? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Saints Row som en digital nedladdning för Steam.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.