Kerbal Space Program 2 (Steam) (PC) 587 SEK
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Kerbal Space Program 2 (Steam), som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
KERBAL SPACE PROGRAM 2 (STEAM) SPELBESKRIVNING

Kerbal Space Program 2 är uppföljaren till det hyllade rymdresesimulatorspelet Kerbal Space från Private Division.

Eftersom det ursprungliga Kerbal Space -programmet har blivit ett av de mest älskade spelen någonsin och nu större än någonsin, har Kerbal Space Program 2 gjorts helt om från grunden för att möta kraven från modern och nästa generations rymdutforskning, samtidigt som den monumentala bibehålls grund för det första spelet. Bygg ett rymdprogram, konstruera kraftfulla rymdfarkoster, designa kolonier som samlar resurser och mer för att avslöja galaxernas hemligheter. En mängd spännande nya funktioner kommer att fånga veteraner och återkommande spelare samt inleda en helt ny våg av Kerbonauts till den geniala och komiska världen som har roat miljoner spelare.

Nyckelord:

Förbättrad ombordstigning

Kerbal Space Program 2 kommer att skapa en helt ny generation rymdsexperter som av misstag lär sig raketvetenskap. Nya animerade självstudier, förbättrat användargränssnitt och helt förnyad montering och flyginstruktion gör att nya spelare snabbt kan sätta sin kreativitet på prov utan att offra något av utmaningen i det ursprungliga spelet.

Nästa generations teknik

I Kerbal Space Program 2 kommer de förvånansvärt uppfinningsrika skapelserna som KSP är kända för att tas till en helt ny nivå. Spelare kommer att bli glada och utmanade av nästa generations motorer, delar, bränsle och mer. Denna nya teknik kommer inte bara att skapa nya pussel för spelare att lösa, utan kommer också att möjliggöra nya prestationer inom rymdutforskning i och utanför det ursprungliga Kerbolarsystemet.

Kolonier

Helt nytt för Kerbal Space Program 2 är kolonier. Dessa kolonier utgör inte bara sina egna fysiska utmaningar, utan kräver också resursinsamling för att bygga strukturer, rymdstationer, livsmiljöer och unika typer av bränsle. Så småningom blir dessa kolonier tillräckligt avancerade för fordonskonstruktion, vilket kommer att driva dig in i rymden och bortom.

Intergalaktisk resa

Nästa generations teknik, kolonier och systematisk insamling av resurser leder alla till en helt ny utforskningsnivå: intergalaktiska resor. I Kerbal Space Program 2 banar dessa intergalaktiska tekniker vägen för en mängd nya himmelska kroppar, som alla omfattar nya utmaningar och innehåller nya hemliga skatter. Bland dem: Charr, en värmeblåst värld av järn; Ovin, med superjord med obeveklig gravitation; Rask och Rusk, ett binärt par inlåst i en dödsdans; och många fler för att belöna utforskning.

Multiplayer / Modding

Den tekniska utvecklingen som har legat till grund för Kerbal Space Program 2 kommer att bygga på det älskade modifieringsförmågan i det ursprungliga spelet samt leverera det efterlängtade tillägget av multiplayer. Snart kan spelarna dela utmaningarna med att utforska djupa utrymmen. Mer information om dessa funktioner kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Kerbal Space Program 2 (Steam) som en fysisk kopia?

Nej, du får Kerbal Space Program 2 (Steam) produktnyckel (Kerbal Space Program 2 (Steam) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Kerbal Space Program 2 (Steam) produktnyckel (Kerbal Space Program 2 (Steam) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Kerbal Space Program 2 (Steam). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Kerbal Space Program 2? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Kerbal Space Program 2 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Private Division
Udvikler Intercept Games
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 24-02-2023
Systemkrav
MINIMUM REQUIREMENTS
Requires a 64-bit processor and operating system
OS Windows 10 64-bit
Processor AMD Athlon X4 845 @3.5 GHz or Intel Core i5 6400 @ 2.7 GHz
Memory 12 GB RAM
Graphics nVidia RTX 2060 w/ 6GB VRAM, nVidia GTX 1070 Ti w/8GB VRAM, AMD Radeon 5600XT w/ 6GB VRAM
DirectX Version 11
Storage 45 GB available space

RECOMMENDED REQUIRE
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.