SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY (PC/MAC) 1 059 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY SPELBESKRIVNING

Civilization VI är ett historiskt strategispel med ett mål: bygg ett imperium som står emot tidens tand. Utforska ett nytt land, forska fram ny teknik, besegra dina fiender och ta dig an historiska ledare när du leder din civilisation från stenar till raketer.

Civilization är skapat av den legendariska speldesignern Sid Meier och är en av de mest erkända och inflytelserika spelserierna i strategispelhistorien. I den senaste delen har du fler sätt än någonsin att interagera med din värld. Ledare har nu agendor inspirerade av deras motsvarighet i verkliga livet. Städer expanderar fysiskt över kartan och skapar nya strategiska möjligheter under spelet när du strävar efter ett av fem olika sätt att nå seger.

Sid Meier’s Civilization VI Anthology är den ultimata introduktionen för spelare som inte tidigare spelat den största strategiserien någonsin. Civilization VI Anthology innehåller allt Civilization VI-innehåll som någonsin släppts, inklusive Sid Meier’s Civilization VI-spelet, sex DLC-paket*, expansionerna Rise and Fall och Gathering Storm, samt New Frontier Pass-innehållspaketet.
Få rabatt jämfört med att köpa DLC-paketen fristående. Individuella DLC-paket och expansioner kan säljas separat.


Sid Meier’s Civilization VI Anthology är den kompletta Civilization VI-upplevelsen:

CIVILIZATION VI: RISE AND FALL: Expansionen introducerar nya beslut, strategier och utmaningar för spelare som leder sina civilisationer framåt. Den introducerar ny spelmekanik med epoker och guvernörer, expanderar befintliga system för diplomatik och regeringar och lägger till 8 civilisationer, 9 ledare och många nya enheter, distrikt, underverk och byggnader. Kan du leda ditt folk till en guldålder? Eller tvingas ditt imperium uthärda mörka tider?


CIVILIZATION VI: A GATHERING STORM: Utforska en aktiv planet i en expansion som introducerar klimatförändringar för första gången i spelets historia. Kämpa mot naturkatastrofer och andra nya miljöeffekter, slutför stora ingenjörsprojekt och hantera ström och förbrukbara resurser. Gathering Storm introducerar också en världskongress och ett nytt diplomatiskt segervillkor. Gathering Storm erbjuder en enorm mängd innehåll för Civilization-spelare med en helt ny era tillagd till teknologi- och samhällsträden, samt nya civilisationer, ledare, enheter och byggnader.

NEW FRONTIER PASS: Fortsätt ditt uppdrag att bygga världens mäktigaste imperium med Civilization VI - New Frontier Pass, som introducerar 6 nya spellägen för första gången i spelets historia. Spela med rekryterbara hjältar från historia och myt, större naturkatastrofer i Apokalypsläget eller hemliga sällskap som kan förbättra eller undergräva ditt imperium. Det här innehållspaketet har även 8 nya civilisationer och 9 nya ledare, samt många nya enheter, byggnader, under med mera.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY som en fysisk kopia?

Nej, du får SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY produktnyckel (SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY produktnyckel (SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får ANTHOLOGY-versionen av SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till SID MEIER’S CIVILIZATION VI ANTHOLOGY som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

PEGI-rating
Udvikler Firaxis Games
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 21-10-2016
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
Minne: 4 GB RAM
Grafik: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450 or Intel Integrated Graphics 530
DirectX: Version 11
Lagring: 12 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX Compatible
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.