Post Scriptum: Supporter Edition (PC) 417 SEK
POST SCRIPTUM: SUPPORTER EDITION SPELBESKRIVNING

Post Scriptum är ett taktiskt förstapersonsskjutspel med WW2-tema som fokuserar på historisk noggrannhet, stora slagsmål, en svår inlärningskurva och ett intensivt behov av sammanhållning, kommunikation och lagarbete.

Upplev de intensiva kampanjerna som var Operation Market Garden, Plan Jaune (Fall Gelb) eller Operation Overlord som sträckte sig över gårdar, skogar, byar och stadsområden i Nederländerna, berg och floder i Belgien och Frankrikes kuster. Oavsett om du hoppar ut ur ett plan, anländer i landningsbåtar till sjöss, levererar vänskapsmatcher eller kör en tank, hittar du fler skäl att falla tillbaka på slagfältet i denna magnifika återgivning av en WW2-miljö som aldrig utforskades i ett multiplayer miljö.

Post Scriptum täcker flera "teatrar" i form av kapitel, där kapitel 1 "The Bloody Seventh" är den ursprungliga inställningen i Operation Market Garden, den täcker 1: a luftburna, 82: e och 101: a luftburna, 9: e Waffen SS och Wehrmacht, med över 40 fordon , 9 körfält. Det andra kapitlet "Plan Jaune" täcker invasionen av Frankrike 1940 och innehåller den franska armén liksom Wehrmacht från 1940, dussintals nya fordon, 2 nya kartor med en 3 som kommer senare. Det tredje kapitlet "Dagens dagar", som täcker invasionen av Normandie 1944, innehåller nya fraktioner som tyska Fallschirmjägers och USA: s fjärde infanteri, var och en med nya fordon och några nya vapen, och med två nya kartor och en tredje som kommer senare, vilket bidrar till de redan stora kortvalen. Ingår i detta nya kapitel är ett nytt spelläge "Invasion" som sätter en vridning på det ursprungliga spelläget "Offensive".


Fraktioner
Kämpa i historiskt restaurerade WW2-slagfält med upp till 80 spelare och välj mellan British 1st Airborne Division, British XXX Corps, US 101st och 82nd Airborne Division, 4th Infantry, French Army eller flera grenar av den tyska armén, såsom Wehrmacht, Weapons SS eller fallskärmsjägare.
_

Lagarbete
I Post Scriptum är lagarbete avgörande för att uppnå seger. Registrera dig som befälhavare och beställ vapenkörningar eller artilleri för att stödja ditt lag, spela som en av de många infanterirollerna, gå med i en logistikavdelning och bygg befästningar på slagfältet och leverera frontlinjen eller bli en av de pansrade besättningsmedlemmarna och kör in en stridsvagn. Kommunicera med vårt VoIP-spel med ditt lag eller använd det lokala närhetsfatet för att prata med närliggande spelare.
_

Pansarläger
Pansarfordon spelade en stor roll i andra världskriget och fruktades på grund av deras destruktiva natur. Gå med i en stridsvagnssektion med tre andra spelare och ockupera flera noggrant modellerade ståldjur som förare, skjutare eller befälhavare. Varje fordon har realistiska värden som tornhastighet, ståltjocklek och typ av skott. Beräkna räckvidden för ett fiendefordon och skjut på dess interna komponenter för att inaktivera eller förstöra det.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Post Scriptum: Supporter Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Post Scriptum: Supporter Edition produktnyckel (Post Scriptum: Supporter Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Post Scriptum: Supporter Edition produktnyckel (Post Scriptum: Supporter Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Post Scriptum: Supporter Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Post Scriptum: Supporter Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Post Scriptum: Supporter Edition innehåller:

  • Post Scriptum
  • Art Book
  • Soundtrack
Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 09-08-2018
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 SP1 (x64)
Processor: Intel Core i or AMD Ryzen with 4 physical cores
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Geforce GTX 970 or AMD Radeon RX 570 with at least 4 GB of VRAM
DirectX: Version 11
Nätverk: Bredbandsanslutning
Lagring: 35 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Be ready to experien
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.