Before Your Eyes (PC) 75 SEK
BEFORE YOUR EYES SPELBESKRIVNING

Before Your Eyes är ett berättande äventyr som berättar historien om en själs resa in i efterlivet med en ny och innovativ form av interaktion - dina riktiga ögon.

Historien börjar efter din död ombord på en mytisk färjeman som har till uppgift att herda själar för efterlivet. För att hjälpa dig att gå framåt måste han först lära dig historien om ditt liv. Och sedan skickar han dig tillbaka för att återuppleva dina viktigaste stunder.

Spelet använder din webbkamera för att fördjupa dig i den här historien på ett sätt som du aldrig har upplevt tidigare. Du lär dig att styra historiens flöde med dina ögon - du blinkar genom värdefulla minnen från familj, första kärlek och framväxten av en konstnärlig karriär. Men snart kommer färjemannen att misstänka att du inte visar honom allt han behöver se. Så han kommer att tvinga dig djupare in i de mörka fördjupningarna i dina mest förtryckta minnen och i slutändan avslöja en hjärtskärande sanning.

Before Your Eyes kombinerar sin innovativa blink-interaktionsmekaniker med en charmig värld och en fullständig röststyrd historia, en djupt emotionell och relatabel resa - en om de omöjliga förväntningarna vi ställer till oss själva och de saker vi ångrar.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Before Your Eyes som en fysisk kopia?

Nej, du får Before Your Eyes produktnyckel (Before Your Eyes CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Before Your Eyes produktnyckel (Before Your Eyes CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Before Your Eyes. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Before Your Eyes? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Before Your Eyes som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 08-04-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7 64-bit and above
Processor: AMD Athlon X4 880K 4Ghz or Intel Pentium G4500 3.5Ghz
Minne: 8 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 520 or AMD Radeon Vega Integrated Graphics
Lagring: 5 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.