Empire of Sin Premium Edition (PC/MAC) 459 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
EMPIRE OF SIN PREMIUM EDITION SPELBESKRIVNING

Empire of Sin är ett strategispel från Romero Games och Paradox Interactive som placerar dig mitt i den brutala undre världen i Chicago under förbudstidens 1920-tal. Begå brott, charma och hota dig till toppen och gör vad som än krävs för att stanna kvar där. Det är en karaktärsdriven, noirinspirerad interaktiv upplevelse där du jobbar i den organiserade brottslighetens oförlåtande verklighet, bakom den glada och glamorösa tidserans kulisser.

Bygg ett brottsimperium: Expandera ditt kriminella välde genom att välja en verksamhet (du kan bland annat bedriva lönnkrogar, beskydd av fackföreningar och kasinon), sätta ihop en grupp med lojala gangstrar och göra dig ett namn på gatorna. När du väl utmärkt dig kan du ta över rivaliserande territorium och utöka din verksamhet för att få större inflytande.

Försvara och utöka territorium: Ibland måste ditt gäng visa vem som bestämmer – och då måste du utkämpa brutala, turbaserade strider. Rekrytera underhuggare på smarta sätt och se till att din grupp har en bra personkemi för att maximera skadan och fortsätta ha staden i ett järngrepp.

En levande värld: Utforska Chicagos häpnadsväckande gator under 1920-talet och interagera med verklighetstrogna karaktärer som har sina egna liv och reagerar på det du gör – och inte gör. Prata, förför, hota och döda för att få din vilja igenom.

Utöva inflytande: Skapa och splittra allianser, muta poliser och gör affärer på svarta marknaden för att öka i falanggrad och göra ditt kriminella gäng större. Men se alltid till att hålla koll på fienden och ha både en mullvad och ögon i nacken.

Flera vägar till framgång: Det finns en rad olika sätt att bli Chicagos kung eller drottning – vare sig du väljer att ta dig till toppen med hjälp av våld, socialt inflytande eller genom att bli ökänd i stan. Tack vare olika startvillkor och föränderlig gruppdynamik är ingen genomspelning den andra lik.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Empire of Sin Premium Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Empire of Sin Premium Edition produktnyckel (Empire of Sin Premium Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Empire of Sin Premium Edition produktnyckel (Empire of Sin Premium Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Empire of Sin Premium Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Empire of Sin Premium Edition? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Premium-versionen av Empire of Sin som en digital nedladdning för Steam:

  • Empire of Sin
  • Mobster Pack
  • Golden Weapon Set
  • Curb Stomp Execution
  • Expansion Pass

Fungerar Empire of Sin Premium Edition också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Empire of Sin Premium Edition som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Genre Strategy RPG
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 01-12-2020
Systemkrav Windows
MINIMUM:
OS: Windows® 8.1 64 bit or Windows® 10 Home 64 bit
Processor: Intel® Core™ i3-530 or AMD® Phenom™ II X3 720
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia® GeForce™ GTX 460 (1GB) or AMD® Radeon™ R7 250 (2GB), AMD® Radeon™ Vega 11
DirectX: Version 11
Storage: 10 GB available space
RECOMMENDED:
OS: Windows® 10 Home 64 bit
Processor: Intel® Core™
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.