Rock of Ages III: Make and Break 174 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
ROCK OF AGES III: MAKE AND BREAK SPELBESKRIVNING

Skapa dina egna nivåer. Slå sönder alla andras
Rock of Ages 3: Make & Break är ett tävlingsinriktat tornförsvars- och arkadäventyrsspel som kombineras med ACE Team Monty Python-inspirerade humor till ett gigantiskt, kreativt spel för alla åldrar.

Kasta dig in i den expansiva och hysteriskt roliga berättelsen för ett eklektiskt äventyr med bisarra och vanvördiga tolkningar av legendariska karaktärer, eller skapa och dela för första gången dina egna nivåer och tävla med vänner och främlingar online i en blandning av hektiskt tornförsvar och episkt stenbumlingsrullande arkadäventyr i realtid.


Nyckelegenskaper


Make & Break Worlds:
Designa och bygg dina egna nivåer i den lättanvända redigeraren och dela dina skapelser med spelare från hela världen för nästan gränslöst kreativt nöje!

Tävlingsinriktat tornförsvar:
Bygg försvar och tävla för att förstöra dina motståndare i multiplayer online med upp till 4 spelare eller en mot en i en drabbning för 2 spelare med delad skärm.

Stenbumlingskrossande arkadäventyr:
Krascha dig fram genom allt som är i din väg så snabbt du kan i sex olika och arkadliknande spellägen med över 20 stolliga stenbumlingar!

Absurt roligt:
Kasta dig in i galenskapen med ACE Teams hysteriskt roliga berättelse – alla från Caesar och Moctezuma till Krampus och det Flygande Spaghettimonstret deltar i en expansiv kampanj genom historien och bortom den.


Spellägen i överflöd:
Försvara din bas i nya Boulder Avalanche, vässa dina rullningsfärdigheter i det ömtåliga Humpty-Dumpty-läget, tävla mot klockan i Time Trials eller skapa ditt eget unika spellandskap med redigeraren för hundratals timmar av nöje!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Rock of Ages III: Make and Break som en fysisk kopia?

Nej, du får Rock of Ages III: Make and Break produktnyckel (Rock of Ages III: Make and Break CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Rock of Ages III: Make and Break produktnyckel (Rock of Ages III: Make and Break CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Rock of Ages III: Make and Break. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Rock of Ages III: Make and Break? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Rock of Ages III: Make and Break som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Modus Games
PEGI-rating
Udvikler ACE Team
Platform
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 21-07-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit Required)
Processor: Intel Core i5-760 2.8 GHz / AMD Athlon X4 740 3.2 GHz
Minne: 8 GB RAM
DirectX: Version 11
Lagring: 5 GB ledigt utrymme

REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit Required)
Processor
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.