Monster Prom (PC/MAC) 19,25 SEK
MONSTER PROM SPELBESKRIVNING

Det är bara 3 veckor till balen och du har fortfarande ingen dejt...och du är ett monster. Men det är okej för på din gymnasieskola är alla andra också! Det här är språngbrädorna till Monster Prom, ett konkurrenskraftigt dejtingspel för en till fyra spelare som får dig att tänka: Jag visste aldrig att jag var med!

Välj ditt eget äventyr och gör poäng för monstret du har koll på innan andra gör det, gör ett personlighetsquiz för att avgöra din statistik, hamna i alla möjliga roliga och absurda situationer för att förföra din älskare.

Spela efter dina styrkor för att få bättre belöningar, upptäck och lås upp föremål som ökar dina chanser till din favoritmonsterförälskelse, och utkämpa den goda kampen allt i namnet av det gymnasieelever drömmer om: att inte gå på bal ensam.

Bjud in upp till tre vänner, eller spela själv, njut av den vackra konsten, den kvicka dialogen och var beredd på att göra svåra val, för i slutet av den grymma, mördande världen av Monster Prom, finns det bara två typer av människor : älskare och förlorare. Att vara ett monster är svårt, men att få en dejt till balen är ännu svårare!

EN LISTA PÅ COOLA SAKER

Konkurrenskraftig dating sim
Ingenting får hjärtat att växa mer än en liten tävling. Sätt siktet på en av älskarna, men om du delar din romantiska smak med dina vänner, var redo för hård konkurrens.

Mycket rolig skrift
Allt är OK i kärlek och krig, förutom att du kanske tar dig själv på för stort allvar. Genom udda, postmodern humor, skriven av Cory O'Brien, Maggie Herskowitz och Julián Quijano, finns det inget ämne som Monster Prom inte kommer att göra narr av, inklusive sig själv.

Vacker art
Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick när du utforskar den vackert utformade världen och karaktärerna ritade av Arthur Tien.

1000+ roliga och absurda situationer och hundratals händelser
Gå in i spåret av den lokala monstergymnasiet genom hundratals evenemang som kommer att förgrena sig till 1000+ möjliga situationer, alla med flera utfall.

Couch Multiplayer för en till fyra personer
Spela ensam, med en partner eller med din favoritgrupp av vänner.

Lätt att plocka upp
Inget lärande krävs, bara ha dina hjärtsträngar redo att dras.

Karaktärer som är lätta att bli kära i
Med 6 älskvärda klasskamrater till hands, gå vidare och träffa, välj och ta reda på vad som får dem att ticka.

Monstruös postmodern del av livet
Ett vackert utvecklat universum med en mångfald av karaktärer, alla med sina egna personliga mode, kläder, stil och egenheter, som utspelar sig i kärlekens moderna värld med alla tillbehör: selfies, dejtingappar, d**kpics, raves, emojis och Mer.

Frihet att välja
Monster gillar inte killar eller tjejer, de gillar monster. I Monster Prom är spelupplevelsen opåverkad av kön eller sexuell läggning, eftersom det redan är svårt nog att hitta kärleken.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Monster Prom som en fysisk kopia?

Nej, du får Monster Prom produktnyckel (Monster Prom CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Monster Prom produktnyckel (Monster Prom CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Monster Prom. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Monster Prom? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Monster Prom som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Monster Prom också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Monster Prom som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.


PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 27-04-2018
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Win 7 or higher
Processor: Anything from the last 5 years
Minne: 4 GB RAM
Lagring: 1 GB ledigt utrymme

MAC:
MINIMUM:
OS: OS X
Processor: Anything from the last 5 years
Minne: 4 GB RAM
Lagring: 1 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.