Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition (PC) 600 SEK
FALLOUT 76: WASTELANDERS DELUXE EDITION SPELBESKRIVNING


I Fallout 76: Wastelanders kommer nu invånarna tillbaka till West Virginia. Två stridande fraktioner slåss om att få övertaget samtidigt som West Virginias hemligheter avslöjas. Settlers har kommit för att hitta ett nytt hem, och Raiders har kommit för att utnyttja dem. Ge dig av på ett nytt uppdrag för Overseer, bilda allianser med konkurrerande fraktioner och avslöja sanningen om vad som gömmer sig i bergen.

Utöver det fulla spelet inkluderar Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition digitala bonusföremål i spelet:

 • Mine Car Planter - En liten planterare till dina grödor när det inte finns någon jord; kan byggas i ditt C.A.M.P.
 • Raider C.A.M.P. - Ändra utseendet på ditt Vault-Tec C.A.M.P. så det går i Raiders färger.
 • Raider Stash Box - Förvaringslåda med Raidertema till ditt C.A.M.P.
 • Raider Faction Flag - Ny flagga till en spelares C.A.M.P. som visar att de är allierade med Crater.
 • Raider Pathfinder Outfit - Se ut som en av Craters invånare med denna kostym; inkluderar mask och bandana.
 • Raider Conquest Loot Bag - En bytespåse i Raiderstil, komplett med dödskalle och allt.
 • Raider Pillager Backpack - En ryggsäck i Raiderstil.
 • Raider Marauder Power Armor Skin - Unikt utseende baserat på Crater Raiders.
 • Garden Truckbed Trailer - En liten plantering till dina grödor när det inte finns någon jord; kan byggas i ditt C.A.M.P.
 • Settler C.A.M.P. - Ändra utseendet på ditt Vault-Tec C.A.M.P. så det går i Settlers färger.
 • Settler Stash Box - Förvaringslåda med Settlertema till ditt C.A.M.P.
 • Settler Faction Flag - Ny flagga till en spelares C.A.M.P. som visar att de är allierade med Foundation.
 • Settler Mechanic Outfit - Se ut som en av Foundations invånare med denna kostym; inkluderar hatt.
 • Settler Traveler Loot Bag - En bytespåse i Settlerstil, ser ut som en resväska.
 • Settler Relief Backpack - En ryggsäck i Settlerstil.
 • Settler Vigilante Power Armor Skin - Unikt utseende baserat på Foundation Settlers.

Bethesda Game Studios, de prisbelönta skaparna av Skyrim och Fallout 4, välkomnar dig till Fallout 76, onlinerollspelet för flera spelare. Samarbeta – eller inte – för att överleva. Under hot om kärnvapenutplåning får du uppleva den största och mest dynamiska värld som skapats i Fallouts legendariska universum. Som bonus får du Fallout Classic Edition om du köper det senast 28 april.

Återerövringsdagen, 2102. Tjugofem år efter bomberna föll är du och övriga invånare i valvet, utvalda bland nationens bästa och smartaste, redo att ge er ut i det postnukleära Amerika. Spela på egen hand eller tillsammans med andra medan du utforskar, löser uppdrag, bygger och övervinner de största hoten i ödemarken.


Du kliver fram!
Skapa din karaktär med S.P.E.C.I.A.L-systemet och bana en egen väg genom en ny och otämjd ödemark med hundratals platser. Oavsett om du färdas ensam eller med vänner, väntar ett nytt och unikt Fallout-äventyr på dig.
En ny amerikansk dröm!


Använd C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform) för att bygga och tillverka var som helst i världen. C.A.M.P. ger välbehövligt skydd, förråd och säkerhet. Du kan till och med ordna en marknad och byta varor med andra överlevare. Men se upp, inte alla är vänskapligt sinnade.


Atomens kraft!
Ge dig ut ensam eller med andra överlevare för att låsa upp åtkomst till det ultimata vapnet – kärnvapenmissiler. Vapnets förödelse skapar också en zon med hög nivå som innehåller sällsynta och värdefulla resurser. Kommer du att vakta eller släppa lös atomens kraft? Valet är ditt.


Kärnvapenstormen närmar sig!
Nuclear Winter är ett PvP Battle Royale-läge för 52 spelare som är fritt att spela för Fallout 76-spelare. Kärnvapen har satt världen i brand och striden om att bli Overseer för Valv 51 har börjat – kommer du att bli ensam kvar eller slukas av eldringen? Gå upp i rang, lås upp exklusiva fördelar och bygg din C.A.M.P. för att rida ut stormen på äkta Fallout-vis. Ge dig ut på jakt efter vapen, förråd och kärnvapen så att du kan besegra andra spelare och varelser och få unika utseendebelöningar.


Tjena, granne!
Wastelanders är en massiv kostnadsfri uppdatering av Fallout 76 som förändrar Wasteland i grunden. Ett år efter att Valv 76 öppnades har andra människor återvänt till Appalachia. Fraktioner av nybyggare och plundrare försöker göra världen till sin och lägga beslag på en beryktad förmögenhet. Ge dig ut på ett nytt huvuduppdrag med valmöjligheter och konsekvenser, interagera med karaktärer och deras unika berättelser, upptäck fraktionernas bosättningar Crater och Foundation och samla nya kraftfulla vapen och rustningar. Dina val avgör deras öden.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition som en fysisk kopia?

Nej, du får Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition produktnyckel (Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Bethesda Launcher-plattformen för att lösa in dina Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition produktnyckel (Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Bethesda Launcher?

Du får standard-udgaven af Fallout 76: Wastelanders Deluxe Edition som digital download til Bethesda Launcher.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 14-04-2020
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.