S.T.A.L.K.E.R. 2 (PC)

31. december 2021

Var redo att spela S.T.A.L.K.E.R. 2 på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

S.T.A.L.K.E.R. 2 SPELBESKRIVNING

Den prisbelönta PC-serien som spelats av miljontals spelare debuterar på nästa generations konsol med S.T.A.L.K.E.R. 2. Upplev en unik blandning av FPS simulationsspel och skräck.

Tjernobyl-zonen är en unik, farlig och ständigt föränderlig miljö. Den lovar mycket – värdefulla artefakter kan bli dina om du vågar göra anspråk på dem. Myntets andra sida är att du kan få betala med ditt liv.

En av de största öppna världarna hittills, fylld med strålning, mutanter och avvikelser, är din att utforska. De val du gör längs vägen bestämmer inte bara din egen episka berättelse utan påverkar även framtiden. Var uppmärksam på vad du ser, gör och planerar – du måste hitta en väg ut ur zonen eller riskera att bli fast i den för alltid.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag S.T.A.L.K.E.R. 2 som en fysisk kopia?

Nej, du får S.T.A.L.K.E.R. 2 produktnyckel (S.T.A.L.K.E.R. 2 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina S.T.A.L.K.E.R. 2 produktnyckel (S.T.A.L.K.E.R. 2 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela S.T.A.L.K.E.R. 2. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

MERE INFO KOMMER SNART

Publisher GSC Game World
Udvikler GSC Game World
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 31-12-2021
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.