XCom 2: War of the Chosen (PC/MAC) 278 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet XCOM 2 på Steam för att kunna använda XCom 2: War of the Chosen.

XCOM 2: WAR OF THE CHOSEN SPELBESKRIVNING

XCOM 2: War of the Chosen är en expansion av det spel som utsågs till årets strategispel 2016.

XCOM 2: War of the Chosen är en omfattande expansion av kampen mot ADVENT där flera motståndsfalanger går ihop för att utplåna det utomjordiska hotet. Fienden går till motangrepp i ny skepnad som ""Chosen"" och har bara ett mål i sikte: att återta Commander. Expansionen har nya Hero-klasser som ställs ""Chosen"", nya fiender, uppdrag, miljöer och större djup i spelets strategiska element.
NYA FALANGER OCH HJÄLTEKLASSER

Tre ytterligare falanger har dykt upp för att stärka jordens försvar: Reapers, Skirmishers och Templars, var och en med sina egna unika förmågor och skilda filosofier. Dessa falanger bidrar med kraftfulla hjälteklassade soldater som hjälper till under uppdrag och med nya strategiska möjligheter.
THE CHOSEN

The Chosen är de slugaste fiender som XCOM någonsin har mött. Var och en har unika styrkor och svagheter som introduceras med varje ny kampanj. The Chosen är på jakt efter Commander och är beredda att kidnappa, förhöra och döda XCOM:s soldater för att uppnå sitt mål. The Chosen kan även invadera strategilagret och störa XCOM:s globala operationer. Hitta och plundra Chosens fästen för att besegra fienden för gott.
NY RYMDVARELSE OCH ADVENT-HOT

En dödlig nya rymdvarelse vid namn Spectre, som kan skapa mörka kopior av XCOM-soldater, har smugit in på slagfältet. Använd nya taktiker för att kontra den, de explosiva attackerna från ADVENT Purifier och de psioniskt laddade ADVENT Priest.
NYA MILJÖER OCH UPPDRAGSMÅL

Ta del av taktiska uppdrag i nya miljöer från övergivna städer som förstörts av rymdvarelsernas biologiska vapen under den ursprungliga invasionen, till underjordiska tunnlar och xenoformade vildmarksregioner.
FÖRBÄTTRAT STRATEGILAGER

Hantera XCOM:s relationer med falanger och kontra The Chosens operationer från Avenger. Använd nya Resistance Orders för att prioritera din personliga strategi. Soldater, forskare och ingenjörer kan användas för Covert Actions som ger materiel och höjer falanggunst om de lyckas.
MER ANPASSNING OCH OMSPELBARHET

Soldater kan utveckla band med kompatibla lagkamrater för nya förmågor och förmåner. SITREP-systemet lägger dynamiskt till nya modifierare till det taktiska lagret för att se till att varje uppdrag ger en unik utmaning. Avancerade kampanjalternativ möjliggör finjustering av spelets längd och svårighet.
CHALLENGE MODE

Använd perfekt strategi i nya, regelbundna communityutmaningar för att ta hem förstaplatsen på de globala ledartavlorna.
DELA DIN RESISTANCE

Anpassa och posera dina soldater och lägg till filter, text och bakgrunder för att generera dina egna unika resistance-affischer som visas i spelet och kan delas med dina vänner.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag XCom 2: War of the Chosen som en fysisk kopia?

Nej, du får XCom 2: War of the Chosen produktnyckel (XCom 2: War of the Chosen CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina XCom 2: War of the Chosen produktnyckel (XCom 2: War of the Chosen CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela XCom 2: War of the Chosen. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder XCom 2: War of the Chosen? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får XCom 2: War of the Chosen, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet.

Virker XCom 2: War of the Chosen også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til XCom 2: War of the Chosen på både PC og Mac.

Genre Strategy
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 29-08-2017
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows® 7 x64-bit
Processor: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz or AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: 1GB ATI Radeon HD 5770, 1GB NVIDIA GeForce GTX 460 or better
DirectX: Version 11
Diskplads: 45 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX Compatible Sound Device
Yderligere bemærkninger: Initial install
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.