Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today (PC/MAC) 96 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
DEAD SYNCHRONICITY: TOMORROW COMES TODAY SPELBESKRIVNING

Bara mörker. Och sedan ljus igen…
Men inte tillräckligt för att Michael ska kunna ta reda på vem han är och vad som hände med världen där ute. Den stora flodvågen, de Upplösta… är endast tomma ord i hans utplånade sinne. Hjälp Michael att konfrontera en sönderfallande verklighet, ett universum som tynar bort.
Möt en obarmhärtig och insjuknande värld som är på väg att försvinna. Det finns inget förflutet, ingen nutid, ingen framtid. Möt det överhängande ögonblicket av ”död synkronicitet”. Och skynda dig. För… vad ska du annars göra när tiden är på väg att lösas upp?

En fruktansvärd epidemi förvandlar all mänsklighet till upplösta – de sjuka, vars delirium ger dem övernaturliga och kognitiva krafter… men driver dem samtidigt mot en fasansfull död.
Roten till denna sjukdom verkar vara den stora flodvågen, en oförklarlig kedja av naturkatastrofer som förstörde alla energikällor och förbindelser, som slungade världen in i ett kaos för att hänsynslöst styras av myndigheter och militär.
Du måste hjälpa Michael, en man utan förflutet, att återfinna sin identitet och tolka händelserna som ledde till att världen står på randen till kollaps. För att om Michael inte skyndar sig, kommer han inte att kunna hindra det hotfulla ögonblicket av död synkronicitet… då tiden löser upp sig själv.

Dear Synchronicity: Tomorrow comes Today, ett peka-och-klicka-äventyr i 2D som innehåller ett manus med dystopiska övertoner. Spelet hyllar klassiska äventyrsspel (The Secret of Monkey Island, Broken Sword, Day of the Tentacle…), men kretsar kring ett mycket mörkare tema, liknande spel som ”Det tysta ropet” eller ”Sanitarium”.


HUVUDINSLAG

  • Klassiskt äventyrsspel med ett mörkare tema 
  • 2D-grafik i ett unikt, expressionistiskt format 
  • Förvrängning av tid-rum, en dystopisk stämning… och en mörk, blodbefläckad intrig
  • Med soundtrack av indierockbandet Kovalski
  • ”Guybrush möter Mad Max möter 12 apor”
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today som en fysisk kopia?

Nej, du får Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today produktnyckel (Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today produktnyckel (Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Hvad indeholder Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk Tysk
Releasedag 10-04-2015
Systemkrav MINIMUM: 
OS: Windows XP 32 Bit 
Processor: 2 GHz Dual Core CPU 
Memory: 2000 MB RAM 
Graphics: Nvidia GeForce 8600 GS, ATI Radeon HD 3470 
DirectX: Version 9.0c 
Hard Drive: 4500 MB available space 
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers 
Additional Notes: Using the Minimum Configuration, we strongly recommend to
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.