Varumärken

  • BattleNet

    Alla titlar - Battle.net produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla våra titlar från Blizzard som finns tillgänglig på Battle.net. Några av de absolut största spelframgångar och serierna kommer från spelutvecklaren Blizzard som publicerar spelen på Battle.net, som är deras egen digitala plattform. Så om namnen Overwatch, World of Warcraft, Diablo eller Starcraft säger dig något så hittar du något spännande här.

  • EA Origin

    Alla titlar - EA Origin produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla våra tillgängliga spel på EA Origin-plattformen. Origin har så gott som alla EA: s nya och gamla titlar liksom utvalda spel från andra utvecklare. Det finns allt från shooters och actionspel till adventure, sport och RPG: n. Så ta en titt och du kommer säkert att hitta något som passar din smak.

  • Giants

  • GOGcom

    Alla titlar - GOG.com produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla titlarna vi säljer på GOG.com. Plattformen skapades ursprungligen i första hand till äldre spel, men under åren har den utvecklats och innehåller nu även vissa nyare titlar, mest betydande är The Witcher 3. Så oavsett om du känner dig nostalgisk eller är intresserad av nyare utgåvor så har GOG.com definitivt något för dig.

  • NCsoft

    Alla titlar - NCSoft produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla titlarna vi säljer från NCsoft, såsom Guild Wars 2

  • PlayStation 4

  • Rockstar Games

    Alla titlar - Rockstar Games produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla titlarna vi säljer för Rockstar Social Club. Rockstar har legat bakom några av marknadens största spel, såsom Max Payne och den ikoniska Grand Theft Auto-serien. Många av Rockstars spel finns tillgängliga på Steam, men finns också på deras egen plattform, Rockstar Social Club, som främst innehåller spel som har utvecklat av Rockstar.

  • Steam

    Alla titlar - Steam produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla spel som vi säljer för Steam-plattformen. Urvalet på Steam är enormt och alla genrer finns representerade. Det finns allt från shooters och actionspel till adventure, sport och RPG, avrundat med många indietitlar. Så ta en titt nedan och du kommer säkert att hitta något som passar din smak.

  • Telltale Games

    Alla titlar - Telltale Games produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla titlar som vi säljer för Telltale Games egen plattform. Telltale Games ligger bakom många av de mest populära och moderna "peka och klicka" äventyrsspelen såsom Game of Thrones, The Walking Dead, Minecraft: Story Mode och Tales from the Borderlands.

  • Uplay

    Alla titlar - Uplay produktnycklar (CD-nycklar)

    Här hittar du alla titlarna vi säljer för Uplay. Uplay har så gott som alla Ubisofts nya och gamla titlar, liksom utvalda spel från andra utvecklare. Det finns allt från shooters och actionspel till adventure, sport och RPG: n. Så ta en titt och du kommer säkert att hitta något som passar din smak.

  • Windows Store

  • Xbox One

    Alla titlar - Xbox One produktnycklar (CD Nycklar)

    Om du spelar via din Xbox kan du hitta ett stort urval av Xbox One spel nedan. Du kan ladda ner spel direkt till din konsol och börja spela omedelbart. Det du köper av oss är en digital kod som ger dig tillgång till spelet utan en hardcopy version. Det är både snabbare och enklare för dig att köpa Xbox One spel på detta sätt. Eftersom det finns flera olika spel och genrer att välja på nedan så vågar vi garantera att du kan hitta ett Xbox One spel som passar dig och dina personliga önskemål.