ELEX II (2)

1. mars 2022

Var redo att spela ELEX II (2) på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

ELEX II (2) SPELBESKRIVNING

ELEX II är efterföljaren till ELEX, det klassiska rollspelet med en öppen värld från Piranha Bytes, de prisbelönta skaparna av spelserierna Gothic och Risen. ELEX II återvänder till den postapokalyptiska Science Fantasy-världen Magalan. Spelet innehåller enorma miljöer som kan utforskas med oöverträffad frihet tack vare ett jetpack som gör att du kan förflytta dig genom den storslagna handlingen som du vill.

Flera år efter att Jax besegrade Hybrid anländer ett nytt hot från himlen och släpper lös den farliga kraften hos Dark Elex, som hotar allt liv på planeten. För att bevara freden på Magalan och skydda sin egen familj måste Jax ge sig ut på ett farligt uppdrag för att övertyga de olika fraktionerna att enas mot angriparna. Dessutom måste han hitta sin egen son Dex, som försvunnit …
Kasta dig in i en enorm, handgjord och helt unik värld med många fraktioner och varierade miljöer i ett postapokalyptiskt Science Fantasy-universum.

Spelet gör det möjligt att:

  • utforska planeten Magalan med oöverträffad frihet med ditt pålitliga jetpack som gör att du kan ta dig fram över kartan och till och med flyga!
  • samverka med en livfull värld full av unika NPC:er som
    • kommer ihåg vad du gjort och reagerar enligt det
    • går med i eller lämnar din grupp beroende på dina handlingar
    • kan bli dödade, vilket påverkar handlingen
  • utkämpa fartfyllda närstrider och strider på avstånd med ett rejält förbättrat styrsystem
  • uppleva en berättelse där dina handlingar har konsekvenser i en värld full av moraliska beslut
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag ELEX II (2) som en fysisk kopia?

Nej, du får ELEX II (2) produktnyckel (ELEX II (2) CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina ELEX II (2) produktnyckel (ELEX II (2) CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela ELEX II (2). Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller ELEX II (2)? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av ELEX II (2) som en digital nedladdning för Steam.

Publisher THQ Nordic
PEGI-rating
Udvikler Piranha Bytes
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 01-03-2022
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.