Dead Cells: Return to Castlevania (PC/MAC) 89,60 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Dead Cells på Steam för att kunna använda Dead Cells: Return to Castlevania.

DEAD CELLS: RETURN TO CASTLEVANIA SPELBESKRIVNING

Inspirationen bakom det hela återvänder till sina 2D-actionrötter! Castlevanias oförglömliga karaktärer och gotiska miljöer möter de snabba striderna från det prisbelönta rogue-lite-spelet Dead Cells i detta oöverträffade samarbete.

En portal till ett anslående slott har plötsligt dykt upp, och en högrest krigare vid namn Richter ber om din hjälp med att besegra den stora ondska som gömmer sig där.

Lockad av löftet om byte att plundra snarare än en känsla av att göra det moraliskt rätta, ger du dig av genom omgivningarna och korridorerna i det gotiska slottet för att hitta och döda den mystiska Dracula ...

Dräp horder av hans övernaturliga hejdukar på din väg genom vårt största DLC hittills, inklusive två nivåer, tre bossar och en ny handling!

ANVÄND KLASSISKA CASTLEVANIA-VAPEN

Lås upp 14 ikoniska vapen som Vampire Killer, Throwing Axe och Holy Water för att decimera Draculas bestiarium av monster och slutligen Mörkrets furste själv. Varje föremål har anpassats till de snabba striderna i Dead Cells, samtidigt som de behållit den ursprungliga känslan.

UTFORSKA VARJE VRÅ AV DRACULAS SLOTT

Hemliga rum. Fackelbelysta korridorer. Dystra gravvalv. Vackra målningar. Mat dold i väggarna. Fullt av originalmonster från serien, till exempel harpyor, varulvar och hemsökta rustningar; karaktärerna i det ikoniska slottet transporterar dig till en gotisk fantasivärld.

UPPLEV KLASSISK OCH OMGJORD MUSIK

Vi ger dig åtkomst till ett alternativt soundtrack med 51 av de ursprungliga Castlevania-låtarna, som kan höras i hela spelet. Ja, 51!

Dessutom har vi tagit de 12 mest ikoniska låtarna som Vampire Killer, Bloody Tears och Simon Belmont's Theme, och gjort om dem i Dead Cells-stil som ett soundtrack för detta DLC, samtidigt som vi naturligtvis bevarat Castlevania-känslan.

UPPTÄCK EN NY HANDLING

Richter Belmont och Alucard kommer att stå vid din sida under dina försök att besegra Dracula, hjälpa dig att navigera genom Draculas labyrintliknande slott och förse dig med kraftfulla vapen (ibland frivilligt, ibland inte). Där det finns godhet finns också ondska, så se upp för kraftfulla fiender som kommer att göra allt de kan för att du inte ska nå fram till tronrummet.

BEMÄSTRA TRE EPISKA BOSSTRIDER

Kämpa mot ondskans själva essens i två intensiva dueller mot Döden och Dracula, båda i majestätiska miljöer. Om du kan överleva dessa prövningar, måste du förbereda dig för vår mest ambitiösa bosstrid hittills ...

LÅS UPP DRÄKTER FÖR CASTLEVANIA-KARAKTÄRER

Lås upp 20 dräkter på din väg genom slottet och rollspela som alla dina favoritkaraktärer, till exempel Alucard, Richter Belmont, Simon Belmont, Maria Renard, Trevor Belmont, Sypha Belnades eller till och med Dracula själv!

 

Copyright Motion Twin 2019 ©

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dead Cells: Return to Castlevania som en fysisk kopia?

Nej, du får Dead Cells: Return to Castlevania produktnyckel (Dead Cells: Return to Castlevania CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dead Cells: Return to Castlevania produktnyckel (Dead Cells: Return to Castlevania CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dead Cells: Return to Castlevania. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Dead Cells: Return to Castlevania? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Dead Cells: Return to Castlevaniasom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Fungerar Dead Cells: Return to Castlevania också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Dead Cells: Return to Castlevania som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher Motion Twin
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 06-03-2023
Systemkrav Windows:

Minimum:
OS: Windows 7+
Processor: Intel i5+
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia 450 GTS / Radeon HD 5750 or better
Storage: 500 MB available space
Additional Notes: DirectX 9.1+ or OpenGL 3.2+
Recommended:
OS: Windows 7+
Processor: Intel i5+
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 460 / Radeon HD 7800 or better
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.