Returnal™ (PC) 698 SEK
RETURNAL™ SPELBESKRIVNINGLink your Steam account with your account for PlayStation™Network and unlock two in-game outfits while your accounts are linked:

  • ASTRA Model 9 Prototype Suit.
  • ASTRA Model 14 Tactical Suit.

Bryt den onda cirkeln i det här prisbelönta bullet hell-spelet i tredjeperson, som nu finns på PC. Selenes roguelike-odyssé kommer med en rad grafiska och prestandamässiga förbättringar som gör äventyret ännu mer oförglömligt. Få hela Returnal™-upplevelsen med pausa cykeln-, foto- och samarbetslägena samt Sisyfos torn från dag ett.

BAKGRUND:


Efter att ha kraschlandat i en ombytlig värld måste Selene utforska det karga landskapet från en uråldrig civilisation i hopp om att kunna fly. Ensam och isolerad tvingas hon göra allt hon kan för att överleva. Gång på gång blir hon besegrad och tvingas börja om sin resa varje gång hon dör. Via snabb och skoningslös spelmekanik upptäcker du att planeten förändras för varje cykel, och så även föremålen du har till din hjälp. Varje loop erbjuder nya kombinationer som tvingar dig att tänja på gränserna och ta dig an strider med olika strategier varje gång

Den förfallande världens mörka skönhet bjuder på massor av explosiva överraskningar och väcks till liv med bländande visuella effekter. De skarpa och kontrasterande miljöerna bjuder på allt från bullet hell-inspirerade strider till oväntade vändningar. Utforska och kämpa dig fram genom ett oförlåtande äventyr där mysterier väntar bakom varje hörn. Den processuella världen i Returnal är skapad för extrem omspelbarhet och ger dig chansen att glömma alla nederlag för att i stället fokusera på nya, ständigt föränderliga utmaningar vid varje nytt försök.

Den kompletta PC-upplevelsen


Med stöd för prestationer, komplett med en framstegsspårare i spelet. Dessutom finns fem grafiska förinställningar samt prestandastatistik som en fps-räknare, en mätare för grafikkorts- och processoranvändning samt en latensspårare.

En otrolig visuell upplevelse


Tre olika bildförhållanden – 16:10, ultrabrett (21:9) och superultrabrett (32:9) – gör att du ser mer av Atropos, och de bredare förhållandena har alternativ för filmsekvenser och gränssnitt. Allt detta i otrolig 4K.1 På högpresterande datorer blir spelet ännu mer fängslande med raytracing-reflektioner och -skuggor som ger dig ännu fler ljusalternativ – som går att skräddarsy på olika sätt. Dessutom ingår prestandaförbättrande teknik som NVIDIA:s DLSS och NVIDIA NIS samt AMD:s FSR2.

1 Kompatibel dator och bildskärm krävs.
2 Kompatibel dator och grafikkort krävs för förbättrad grafik. 

Fingertoppskänsla i ordets rätta bemärkelse


Spela med DualSense™-handkontrollen för att uppleva haptisk feedback och dynamiska avtryckareffekter.3 Du kan även välja att spela med tangentbord och mus eller andra handkontroller – vars knappar går att anpassa helt och hållet. Dessutom har spelet fler hjälpmedel, som en notis på hårkorset för sekundäreldsladdning och ett pingsystem i samarbetsläget. Som inte det vore nog finns det nu stöd för Dolby Atmos samt möjlighet att välja typ av 3D-ljudstöd.4 Hör alla ljud omkring dig tydligare än någonsin så att du reagerar snabbare och blir ett med omgivningen på ett helt nytt sätt.

3 Trådad anslutning krävs för att uppleva alla handkontrollsfunktioner i spelet.
4 3D-ljudlägena kräver stereohörlurar eller kompatibla högtalare.

Samarbetsläge:


I samarbetsläget kan du dela hela resan genom Atropos ständigt skiftande labyrinter med en annan PC-spelare.5 Atropos är lika farligt som alltid, men möjligheten att koordinera strategier med någon annan gör att överlevnadschanserna ser bättre ut än någonsin. Varje spelare styr sin egen version av Selene, från olika cykler. Via kronomalin i varje region kan värdspelaren teleportera in en vän eller matchas slumpmässigt med en annan spelare online. Värdens framsteg avgör vilka föremål som finns tillgängliga under flerspelarsessionen.

Sisyfos torn:


Titta upp nästa gång du vaknar på nedslagsplatsen. Du borde se en väg till Sisyfos torn, men måste ha låst upp den ikariska änterhaken för att nå den.5 Förbered dig på en helt ny sorts utmaning i tornet – en nästintill oändlig klättring med fullt fokus på strider. Här krävs fullständig koncentration krävs för att göra framsteg och upptäcka exklusiva föremål, spanarloggar och ännu oupptäckta fragment från Selenes historia.

5 Sisyfos torn, hussekvenser och utmaningsläget är inte tillgängliga i samarbetsläget. Du kan inte spela med PlayStation®5-konsolspelare.

INTENSIVA STRIDER: Kämpa för livet i det här roguelike-skjutarspelet i tredjeperson.
- Besegra skoningslösa fiender i explosiva, bullet hell-inspirerade strider.


SPÄNNANDE UTFORSKNING: Använd utrustning och resurser på bästa sätt – varje gång du dör börjar du om från början.
- Dra nytta av utomjordisk teknologi för att hitta uppgraderingar som förbättrar dina förmågor i framtida cykler.


FRAGMENTERAD BERÄTTELSE: Pussla ihop bitar av Selenes minnen i hopp om att hitta svar.
- Skapa en personlig koppling med planeten medan du utforskar dess ständigt föränderliga och förfallande terräng.

 

©2023 Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Developed by Housemarque Oy. Returnal is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Returnal™ som en fysisk kopia?

Nej, du får Returnal™ produktnyckel (Returnal™ CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Returnal™ produktnyckel (Returnal™ CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Returnal™. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Returnal? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Returnal som en digital nedladdning för Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 15-02-2023
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 64-bit (version 1903)
Processor: Intel Core i5-6400 (4 core 2.7GHz) AMD Ryzen 5 1500X (4 core 3.5GHz)
Minne: 16 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) AMD Radeon RX 580 (8 GB)
Lagring: 60 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: SSD Recommended
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 64-bit (version 1903)
Processor: Int
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.