Table Manners (PC) 180 SEK
TABLE MANNERS SPELBESKRIVNING

Det är inget snack om saken – du är uppenbarligen ett kap, för ikväll ska du på dejt. En romantisk afton väntar, om du bara spelar dina kort rätt.

Man får bara en chans att göra ett första intryck, så du har bokat stans finaste restaurang och tagit på dig dina bästa kläder. Du slår dig ner vid bordet och din dejt ser alldeles förtrollande ut, men än kan allt möjligt råka gå fel. Nu börjar nämligen kampen mot fysikens lagar – innan du vet ordet av sitter du där och försöker släcka en brand i bordsduken med ditt halvdruckna vinglas!

Från enkla restauranger till sushikrogar, isbarer och till och med ett flygplan – var du än hamnar gäller det att imponera på din dejt maximalt genom att bemästra alla spännande utmaningar som serveras. Ju fler lyckade dejter du går på, desto fler roliga inslag kan du låsa upp!

  • Restauranger för varje smak:
    Ät på alla möjliga ställen: från fartfyllda sushikrogar till gungande båtar och hala isbarer. I princip var du än kan föreställa dig, alltså – till och med en tyngdlös restaurang!

  • Anpassa på egen hand
    Vill du vara lång och atletisk, med snygg frisyr och stenhårda magrutor? Glöm det, för här är du faktiskt en hand! Alltså får du nöja dig med fina naglar, häftiga accessoarer och fräcka tatueringar – även en hand måste ju trots allt ta hand om sig själv.

  • Realistiskt* dejtingsystem
    I Table Manners kan du chatta, skämta och flörta med vem du vill. Se bara till att behandla dina dejter väl, oavsett hur de beter sig – ska det räcka hela vägen är det ju faktiskt i nöd och lust som gäller!

    *Vi har tagit oss vissa friheter för att försäkra att du alltid får bra matchningar.
    **Matchningar i Table Manners är egentligen inte människor utan själlösa datorer. Det har sina nackdelar, men du slipper oroa dig för att de bara vill ha dig för dina pengar.


  • Fullständigt kaos:
    Även den perfekta dejten kan snabbt bli rena katastrofen när fysikens lagar arbetar mot dig. Ibland leder det ena till det andra, och inte på ett vidare bra sätt – till exempel när ett levande ljus får för sig att leva livet lite väl mycket!

 

Table Manners & © Echo Chamber Games. Licensed by Curve Digital Publishing Limited.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Table Manners som en fysisk kopia?

Nej, du får Table Manners produktnyckel (Table Manners CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Table Manners produktnyckel (Table Manners CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Table Manners. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Table Manners? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Table Manners som en digital nedladdning för Steam.

Publisher Curve Digital
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 08-01-2020
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8.1/10 x64
Processor: Intel i5-760 (4*2800) or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 460 (1024 MB) or equivalent
DirectX: Version 11
Storage: 2 GB available space
Sound Card: N/A
Additional Notes: 30 FPS HIGH
 
Recommended:
Requires a 64-bit processo
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.