The Last of Us Part I 615,88 SEK

3. mars 2023

Var redo att spela The Last of Us Part I på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

THE LAST OF US PART I SPELBESKRIVNING

Upplev det känslomässiga berättandet och de oförglömliga karaktärerna i The Last of Us™, vinnare av över 200 utmärkelser för årets spel.

I en härjad civilisation där infekterade och förhärdade överlevande löper amok, anlitas Joel, en trött huvudperson, för att smuggla ut 14-åriga Ellie från en militär karantänzon. Men det som börjar som ett litet jobb förvandlas snabbt till en brutal resa över landet.

Innehåller den kompletta The Last of Us enspelarberättelsen och det hyllade prequel-kapitlet, Left Behind, som utforskar händelserna som förändrade livet för Ellie och hennes bästa vän Riley för alltid.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag The Last of Us Part I som en fysisk kopia?

Nej, du får The Last of Us Part I produktnyckel (The Last of Us Part I CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina The Last of Us Part I produktnyckel (The Last of Us Part I CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela The Last of Us Part I. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller The Last of Us Part I? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av The Last of Us Part I som en digital nedladdning för Steam.

Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.