Hellpoint (PC/MAC) 69,60 SEK
HELLPOINT SPELBESKRIVNING

Hellpoint ät ett mörkt och utmanande action-RPG som utspelar sig i en riktigt mörk och atmosfärisk miljö där linjen mellan vetenskap och det ockulta är tunn.

Irid Novo-stationen var en gång en imponerande konstruktion, men är nu ödelagd, övertagen av onda varelser från andra sidan och styrd av de grymma kosmiska gudarna.

  • Du är skapad av den kryptiske Författaren, tillverkad och skickad till Irid Novo för att utforska de oheliga händelserna som lett till den underliga incidenten som kallas för The Merge.

  • Rymdstationen Irid Novo är en massiv sammankopplad konstruktion med massor av dolda genvägar, hemligheter, hemligheter i hemligheterna — och du får utforska dem alla. Du kan välja mellan flera olika vägar, och allt fler faror och hemskheter efterhand som du kommer längre in i stationens mörka hörn.

  • Välj mellan massor av vapen och rustningar som passar ju din spelstil. Varje vapen har sin egen specialfunktion som du kan låsa upp när du bemästrat det.

  • En fascinerande värld i efterspelet av en massiv kvantkataklysm, där story och bakgrund är djupt rotat i klassiska och moderna scifi-filmer. Soundtracket ger garanterat gåshud!

  • Rymdstationen cirklar i realtid runt ett oroväckande svart hål, vilket triggar en rad dynamiska händelser, som t.ex. modifierade fiendestatistik och positioner, när bossar och fiendevågor dyker upp.

  • Om det skulle vara för svårt kan du spela tillsammans med någon lokalt eller online. Ni delar på allt ni hittar, ert spel sparas och blir inte urvattnat.

  • Och skulle du tycka att det är för lätt kan du utmana andra spelare att slåss mot dig! PvP med upp till 4 spelare stöds.

 

Developed by Cradle Games and Published by tinyBuild Ⓒ 2020. All rights reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Hellpoint som en fysisk kopia?

Nej, du får Hellpoint produktnyckel (Hellpoint CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Hellpoint produktnyckel (Hellpoint CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Hellpoint. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Hellpoint? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Hellpoint som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Hellpoint också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Hellpoint som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Expansionspaket
Hellpoint: Blue Sun
Hellpoint: Blue Sun

Genre Action Sci-fi
Publisher tinyBuild
Udvikler Cradle Games
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 30-07-2020
Systemkrav Windows:
Minimum:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7
Processor: 4 threads, 2.5+ Ghz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760 or better
DirectX: Version 11
Lagring: 6 GB ledigt utrymme
Rekommenderade:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10
Processor: 4 cores, 3+ Ghz
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.