theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando (PC) 35,60 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet theHunter: Call of the Wild på Steam för att kunna använda theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - PARQUE FERNANDO SPELBESKRIVNING

Du har vandrat genom dalar, kullar, savanner och frusna skogar men nu är det dags att utforska vårt senaste reservat i Sydamerika. Parque Fernando har bett om din hjälp med att förvandla en i normala fall vild bit av Patagonien till en jaktmark i världsklass. Vandra genom de döda skogarnas knotiga stammar, korsa träsken och kullarna, och ta dig fram över gräsmarkerna medan du öppnar utposter, bygger stugor och bevisar vad du kan för reservatets hårda ägare, Carolina. Bara tiden kan utvisa om du kan göra om reservatet till ett jaktparadis.

 
PARQUE FERNANDOS FAUNA

Parque Fernando kryllar av liv och bjuder på ett brett utbud av vilda djur och växter. Gör dig redo att se en färgglad kanelårta flyga iväg, eller en besoarantilop ta ett skutt medan du tar dig fram över reservatet. För att inte tala om det faktum att parken rymmer några av de största och mest utsökta bockarna du någonsin kommer att jaga, som svartsvanshjort, kronhjort och axishjort. Men kom ihåg: du är inte topprovdjuret här. Det jobbet tillhör pumorna, och de gillar inte att dela med sig. Detta majestätiska kattdjur kan ses smyga och jaga efter sitt byte och om du är riktigt tyst kanske du till och med ser en som äter sitt byte.

 
FRODIG OCH FÄRGGLAD FLORA

Parque Fernando är inramad av kullar och har en mängd olika miljöer att utforska. Promenera bland grenstumparna i den döda skogen, vandra över stäpperna och lupinängarna i jakten på byte, eller ta dig fram till de stilla sjöarna som parken kryllar av.

 
UPPDRAG OCH MÅTT

Som med alla tidigare släppta reservat sträcker sig Parque Fernando över massiva 64 kvadratkilometer. Det är upp till dig om du vill utforska bortom den utstakade vägen och upptäcka reservatets hemligheter, eller om du hellre tar dig an den fängslande nya berättelsen, med 16 nya storyuppdrag och 39 sidouppdrag.

Under åren har Carolina mött kraven på att leda hennes familj och fastighetsbolag, men till ett pris. Även om hon aldrig hade tid att ta itu med det ofärdiga reservatet, var hon alltid fast besluten att en dag slutföra vad hon och Fernando påbörjade. Den dagen är nu här, och hon har bett om din hjälp i hopp om att förvandla hennes bit av vilda Patagonien till en jaktmark i världsklass.

 
VISA UPP DINA JAKTFÄRDIGHETER

Hjälp Carolina att bygga den nya stugan för Parque Fernando och dekorera den med din samling av diamanttroféer, en från varje art i reservatet. Eller besök den toppmoderna pilbågs-/skjutbanan där du kan testa ditt sikte. Se till att hålla utkik efter reservatets utmaningsmål som är utspridda över markerna.

 
DELAD UPPLEVELSE

Precis som i våra tidigare betalda DLC kan spelare som inte äger innehållet fortfarande gå med i en session i Parque Fernando gratis genom att helt enkelt hitta spelare som äger innehållet och gå med i deras spel. Det är upp till dig om du vill tävla eller samarbeta. Alla spelare, oavsett vilka DLC de äger, kommer att kunna köpa nya kläder för spelets valuta.

 

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando som en fysisk kopia?

Nej, du får theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando produktnyckel (theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller theHunter: Call of the Wild - Parque Fernando? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Parque Fernandosom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 13-12-2018
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Memory: 8 GB RAM Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.