Dying Light - Astronaut Bundle (PC/MAC) 7,75 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet Dying Light: The Following - Enhanced Edition på Steam för att kunna använda Dying Light - Astronaut Bundle.

DYING LIGHT - ASTRONAUT BUNDLE SPELBESKRIVNING

I rymden kan alla höra dig skrika. Du är sist kvar och jordens framtid ligger i dina händer. Det har förekommit störningar i gravitationen runt Harran som påverkar både zombier och människor, men vi litar på att du kan använda det till din fördel. För att hjälpa dig har vi utrustat dig med vår senaste Volkan-teknik. Vi har jobbat hårt på att utveckla de mest avancerade vapentyperna och vi fick till något som är som från en annan värld. Precis vad du behöver för att stoppa en rymdinvasion.

Hoppa in i ditt nya åk, V-39 Star Rover, spänn på dig din V-9 Defender Suit och sätt fart. En av våra största framgångar, V-40 Suspender-pistolen, kommer försätta dina fiender i stas och ger dig extra tid att utplåna dem. Om du är duktig nog eller har tillräckligt mycket tur kan du frysa dem i luften! Fallet kommer inte vara trevligt för dem, men bara de kommer ihåg att le så länge de hänger där uppe blir det dina bästa bilder någonsin. När du är klar med det kan du plocka fram V-23 Eraser, ett gevär som skjuter laserkulor som bländar och sätter fyr på dina fiender. Med det kommer du garanterat eliminera allt som kommer i din väg. Svårt att bestämma dig för hur du ska mosa dina fiender? Förgifta, bränna eller chocka? Hugg de infekterade med V-27 Shifter så täcker du upp för allt, eftersom macheten ändrar sin dödande effekt efter flera träffar på raken. Nu är det dags att sätta rymdutrustningen på prov och sparka ut de ovälkomna inkräktarna från jorden.

Paketet innehåller:

  • : V-23 Eraser – med laserammunition och chansen att bränna dina fiender.
  • Stasis-pistol: V-40 Suspender – som försätter dina fiender i stas med varenda kula i magasinet.
  • Machete: V-27 Shifter – som ändrar effekten efter flera träffar på raken.
  • Dräkt: V-9 Defender Suit – som minskar fallskada.
  • Buggy-utseende: V-39 Star Rover

DYING LIGHT & DYING LIGHT: THE FOLLOWING © Techland 2021. Published by Techland. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dying Light - Astronaut Bundle som en fysisk kopia?

Nej, du får Dying Light - Astronaut Bundle produktnyckel (Dying Light - Astronaut Bundle CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dying Light - Astronaut Bundle produktnyckel (Dying Light - Astronaut Bundle CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dying Light - Astronaut Bundle. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Dying Light - Astronaut Bundle? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får Dying Light - Astronaut Bundlesom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Fungerar Dying Light - Astronaut Bundle också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Dying Light - Astronaut Bundle som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

PEGI-rating
Udvikler Techland
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk Tysk
Releasedag 18-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
Memory: 4 GB RAM DDR3
Hard Drive: 40 GB free space
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)
DirectX®: Version 11
Sound: DirectX® compatible
Additional Notes: Laptop versions of graphics cards ma
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.