Potion Permit (PC/MAC) 193 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
POTION PERMIT SPELBESKRIVNING

Staden Moonbury har alltid varit försiktig med omvärldens framsteg, och föredrar att förlita sig på deras traditionella healingsmetoder. Tills en dag, då borgmästarens dotter blir sjuk och den lokala häxläkaren inte kan göra något för att hjälpa henne, tvingas de leta utanför sitt lilla samhälle för att få hjälp.

Läkarförbundet bestämmer sig för att skicka sin bästa apotekare – dig – för att hjälpa till att bota borgmästarens dotter och övertyga invånarna i Moonbury om undren i modern alkemi. Vinn deras förtroende och plåstra om var och en när de blir sjuka i denna RPG-sim med öppet slut.

 • Ta hand om invånarna.
  Monnbury har cirka 30 unika invånare som blir sjuka då och då och påkallar din hjälp. Sjuka invånare får sina scheman avbrutna medan de tillfrisknar i sängen.

 • Ställ diagnoser och hitta botemedel!
  Hmm ... en låg hjärtfrekvens och en uppblåst lever. Axelkramp kanske? Nej, det här är tecken på lungbränna. Patienten har konsumerat för mycket gelatin! Enkelt att bota; vi behöver bara tillverka lite mintdryck.

 • Samla ingredienser ute i världen.
  När du har bestämt dig för en trolldryck, lotion eller salva, samlar du ihop ingredienser i den omgivande miljön med hjälp av dina verktyg. Uppgradera din hammare, yxa och skära för nya attacker och hjälp med dina vardagssysslor. Se upp för ändrande väderförhållanden! Du kan hamna ute i ösregnet, i en iskall snöstorm eller till och med i öknens stekande hetta.

 • Konfrontera elaka monster för deras material.
  Ibland är det inte lika lätt att samla in det material du behöver och du kommer att behöva förvandla dina pålitliga verktyg till vapen för att samla in material från monstren som lurar i den närliggande vildmarken. Striden är i realtid och eftersom du är apotekare kan du brygga olika hopkok för att bota dig själv eller utsätta dina motståndare för sjukdomar eller använda olika verktyg för att hjälpa dig.

 • Brygg botemedel i din kittel.
  Ingredienserna som du samlar ihop kan blandas i din kittel för att brygga medicin, vitaminer och mer. Efterhand som du blir mer erfaren får du tillgång till recept på högre nivå som kräver fler ingredienser men har starkare effekter. Förbättra din kittel för att koka ihop fler ingredienser i dina recept i dessa mer avancerade botemedel.

 • Bygg upp relationer med folket i staden.
  Det tar lite tid men dina patienter kommer att må mycket bättre tack vare dina ansträngningar. Ditt rykte bland dem kommer att förbättras och de kommer att öppna upp sig lite mer för dig. Du kanske till och med kommer särskilt nära vissa ungkarlar eller ungkarlsflickor.

 • Uppgradera staden och omgivningarna.
  Genom att skapa relationer med stadsbor blir du mer accepterad, vilket gör att du kan förbättra offentliga byggnader och de utforskningsbara områdena runt staden. Du kan också skapa och köpa nya möbler för att ge ditt hem en personlig touch!

 • Njut av lugn och ro på landsbygden.
  När du inte behandlar gemenskapens sjukdomar kan du utforska fritt i och omkring Moonbury. Lär känna invånarna lite bättre, vila på tavernan eller åk och fiska för att fånga något till middagen. Moonbury är en underbar plats där tiden verkar gå lite långsammare och livet bara är lite mer avslappnat än i storstaden. Medan belysningen kommer att ändras under dagen, med den ljusa solen som strömmar över ängarna på morgonen och gatlamporna som tänds i staden tidigt på kvällen, finns det inga tidsgränser för spelets målsättningar. Du är fri att ta det i ditt eget tempo och ta att det lugnt.

 • Tillbringa tid med en trogen följeslagare.
  Du förflyttades inte ensam till Moonbury! Med dig varje steg på vägen är din trogna hundvän. Ditt husdjur kan hjälpa dig att hitta gömda föremål och visa dig vägen till invånarna när de utför dina vardagssysslor.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Potion Permit som en fysisk kopia?

Nej, du får Potion Permit produktnyckel (Potion Permit CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Potion Permit produktnyckel (Potion Permit CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Potion Permit. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Potion Permit? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Potion Permit som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Potion Permit också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Potion Permit som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 22-09-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Windows OS: Windows 10 Processor: Intel Core i3-2100 or AMD Phenom II X4 965 Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTS 250, 1 GB or AMD Radeon R7 240, 2 GB DirectX: Version 10 Storage: 2 GB available space MacOS OS: macOS Sierra: 10.12 Processor: Dual Core 1.4 GHz Memory: 4 GB RAM Graphics: Intel HD Graphics 5000 Storage: 1 GB available space
Recommended Requ
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.