The Dragoness: Command of the Flame (PC) 227 SEK
THE DRAGONESS: COMMAND OF THE FLAME SPELBESKRIVNING

Dragoness blandar HOMM-liknande utforskande, stadsbygge och turbaserad strategisk strid med en rougelite-twist. Välj dina slag, vägar och färdigheter allteftersom du utforskar en krigshärjad värld. Samla och hantera din armé av bestar, samla resurser och bygg ut din stad.

Utforska, erövra, segra.

Ett HOMM-inspirerat äventyr med en roguelite-twist. När du ger dig ut på en episk jakt över Drairthir-halvön, ett land som härjats av stridande Dragons, tar du på dig rollen som befälhavare, rekryterad av Dragoness, i en hennes önskan att erövra och bringa fred till världen.

När du befinner dig i den förstörda huvudstaden Níwenborh, är det upp till dig att bygga upp den en gång mäktiga staden. Det är bara genom att rekrytera en stark armé av bestar och förvalta dina resurser som du kommer att kunna förbereda dig för de faror som ligger framför dig, där bara ett intensivt strategiskt tänkande och taktisk skicklighet kan få dig att segra.

Det är din tur att kämpa tillbaka.

I ett klassiskt kampsystem räknas inte styrka utan stadig taktik. Ge dig in i utmanande, turbaserade, HOMM-inspirerade strider. Allteftersom du leder dina allierade kreatur till seger använder du det du lärt dig om dina fienders attacker för att göra ditt bästa att minimera dina förluster. Experimentera med enhetstyper och samverkande färdigheter för att hitta en spelstil som passar ditt strategiska tänkande, när din armé av bestar växer i antal, och skapa den bästa vägen till framgång.

Förlora slaget, vinn kriget.

Dina förluster kommer bara att öka din beslutsamhet. Ge dig ut på roguelite-äventyr under vilka du kommer att utforska den ständigt föränderliga Drairthir-halvön i jakt på livsviktiga resurser, kraftfulla varelser att lägga till i din armé, gamla artefakter för att förbättra din makt och fiender att krossa. Varje resa kommer att låsa upp nya bestar, färdigheter och basuppgraderingar. Misströsta inte över dina undergångar, för varje gång kommer du att resa dig starkare och bana din egen väg genom hjälteutvecklingssystemet.

Styr mörkret, beordra lågan.

Enbart din stridsförmåga kanske inte räcker för att rädda världen från att duka under för mörkret. Bevisa din värdighet som Dragoness befälhavare genom att återställa Níwenborh och förstärka dess armé. Samla resurser, ta hand om dina bestar, hantera huvudstadens utveckling och bestäm riktningen för din utveckling. I den här världen är dina val allt: välj vägar att utforska och bestar att samla, välj vilka strider som är värda ansträngningen och vilka du bör undvika för tillfället.

I Dragoness kommer du att:

– Fördjupa dig i en HOMM-liknande utforskning och strid.
– Ge dig in på roguelite-äventyr, växa dig starkare med varje förlust.
– Ta dig an rollen som befälhavare och utveckla hennes styrkor och färdigheter.
– Rekrytera en enorm armé av bestar för att strida på slagfältet.
– Utkämpa strider som kommer att utmana ditt strategiska tänkande.
– Välja bland ett stort utbud av färdigheter och artefakter, experimentera med kraftfulla samarbeten mellan färdigheter.
– Samla resurser för att förvalta och utveckla huvudstaden Níwenborh.
– På Dragoness order, slå ner ett uppror och återta kontrollen över riket mot en demonisk drakmotståndare.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag The Dragoness: Command of the Flame som en fysisk kopia?

Nej, du får The Dragoness: Command of the Flame produktnyckel (The Dragoness: Command of the Flame CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina The Dragoness: Command of the Flame produktnyckel (The Dragoness: Command of the Flame CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela The Dragoness: Command of the Flame. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller The Dragoness: Command of the Flame? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av The Dragoness: Command of the Flame som en digital nedladdning för Steam.

Publisher PQube Limited
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 01-09-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 SP1 64-bit or later
Processor: Intel i3 6th gen
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 650 Ti
Lagring: 5 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.