Outer Wilds (PC) 234 SEK
OUTER WILDS SPELBESKRIVNING


Vinnare av bästa spel vid BAFTA Games Awards 2020 och utsett till Game of the Year 2019 av Giant Bomb, Polygon, Eurogamer och The Guardian, Outer Wilds är ett kritikerrosat och prisbelönt mysterium i den öppna världen om ett solsystem fångat i ett solsystem . oändlig tidsslinga.

Välkommen till rymdprogrammet!
Du är den senaste rekryten av Outer Wilds Ventures, ett nystartat rymdprogram som söker efter svar i ett märkligt solsystem som ständigt utvecklas.

Solsystemets mysterier...
Vad lurar i hjärtat av den olycksbådande Dark Bramble? Vem byggde utomjordiska ruiner på månen? Kan den oändliga tidsslingan stoppas? Svar väntar dig i de farligaste områdena i rymden.

En värld som förändras över tid
Planeterna i Outer Wilds är fyllda med dolda platser som förändras över tiden. Besök en underjordisk stad innan den slukas av sand, eller utforska ytan på en planet när den faller sönder under dina fötter. Varje hemlighet skyddas av farliga miljöer och naturkatastrofer.

Ta din intergalaktiska vandringsutrustning!
Spänn på dina vandringskängor, kontrollera dina syrenivåer och gör dig redo att ge dig ut i rymden. Använd en mängd unika prylar för att undersöka din omgivning, spåra mystiska signaler, dechiffrera uråldriga utomjordingar och steka den perfekta marshmallowen.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Outer Wilds som en fysisk kopia?

Nej, du får Outer Wilds produktnyckel (Outer Wilds CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Outer Wilds produktnyckel (Outer Wilds CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Outer Wilds. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Outer Wilds? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Outer Wilds som en digital nedladdning för Steam.


PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 18-06-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
Minne: 6 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 660, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
Lagring: 8 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Gamepad or Controller Recommended (Xbox and PS4 Natively Supported)
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.