American Truck Simulator - Wyoming (PC/MAC) 128 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet American Truck Simulator på Steam för att kunna använda American Truck Simulator - Wyoming.

AMERICAN TRUCK SIMULATOR - WYOMING SPELBESKRIVNING

Säg hej till Equality State, Wyoming. Från höga, snötäckta bergskedjor till världsberömda nationalparker, "Big Wyoming" är ett tillstånd av robust naturlig skönhet. Se Devil's Tower. Dra genom städerna längs I-80. Exportera boskap från den massiva jordbrukssektorn. Utforska den magiska staden på slätten, Cheyenne. Ta en roadtrip till en del av den legendariska Yellowstone National Park.

Oavsett om du längtar efter den vackra arkitekturen eller den allmänna känslan av rik historia, kommer du att känna dig som hemma i Wyoming. Cowboys, tåg och vidöppen natur väntar på dig.

Det här är vad du kan göra och se i Wyoming

  • Bo till och från 11 städer och upptäck 14 bosättningar
  • Upplev och lev Wyomings viktiga industrier som kol och soda, gårdar och jordbruk, järnvägsbanor och mer!
  • Ta boskap till våra nya boskapsauktionshus
  • Kör motorvägen till himlen
  • Kör frakt på I-80, den näst längsta motorvägen i USA
  • Se vilda djur som är unika för Wyoming, inklusive bison
  • Besök landmärken som Devils Tower National Monument och en del av Yellowstone National Park och få en fågelperspektiv med många nya utsiktspunkter
  • Beundra korrekta representationer av städer som Cheyenne, Casper, Jackson, Sheridan och mer!
  • Besök och vila på berömda Wyoming rastplatser och bensinstationer
  • Lås upp Wyoming-specifika Steam-prestationer

Natur
Wyoming kan vara en av de minst befolkade staterna i USA, men det betyder inte att det saknar spektakulära platser att besöka och se. Hem till några av landets mest hisnande nationalparker, Wyoming är mest känt för sina röda väggar, varma källor, historiska präriestäder, pionjärhistoria och historiska attraktioner.

Wyoming utsåg den amerikanska bisonen som det officiella statliga däggdjuret 1985, och till denna dag kan du fortfarande hitta stora flockar av dem som betar över prärien och skyddad mark som utsetts för bevarande av vilda bisoner sedan deras nedgång i hela USA.

Beläget i västra Wyoming, är Bridger-Teton National Forest, mest känd för de fyra W:en - Wildlife, Waterfalls, Wilderness och Wild and Scenic Rivers, det största intakta ekosystemet i de nedre 48 USA och en plats att besöka för alla resande.

Devils Tower är en berömd butte med hundratals vertikala sprickor och en total höjd på 5 112 fot (1 558 m), vilket gör det till ett extremt särskiljande inslag i området fullt av prärier. Detta naturliga under upplevs mycket bättre av att se den "större" bilden med allt runt omkring; därför kommer närmaste möjliga punkt att vara besökscentret och framför porten vid ingången till parken. Men gråt inte, för det kommer att finnas en närliggande gård och en interaktiv utsiktsplats under tornet, där den mest observanta kan hitta något mycket intressant.

Industrier
Jordbruksnäringen är en av statens största bidragsgivare till den lokala ekonomin. Medan grödor, frukt och grönsaker utgör en stor andel av denna industri, är nötköttsproduktionen den största delen av Wyomings jordbrukssektor. Många av boskapen säljs och exporteras vanligtvis över hela världen från boskapsauktionshus, som kommer att bli en av de nya industrierna som kommer till Wyoming.

En annan form av logistik som är framträdande i hela staten är järnvägen. Bidra till underhållet av loken som betjänar järnvägen, leverera väsentliga rälsdelar till och från järnvägsförsörjningsdepån, samt leverera och hämta gods från de dagliga godstågen.

Kemiska anläggningar och stenbrott kommer också att vara andra platser där chaufförer kan hämta och leverera olika delar och material ifrån. Dessa laddningspunkter är alltid placerade i utkanten av raffinaderiet eller stenbrottet för att hålla förare säkert borta från de aktiva gruvområdena.

Vägnätet
Legenden säger att en viss lastbilschaufför (vi känner oss alla stolta här eller hur?) bestämde sig för att ta en bild en dag när han körde på Interstate 80 när han närmade sig ett område nära Fort Bridger känt som "The Three Sisters". Bilden fick det att verka som om vägen över toppen var oändlig, och ända sedan dess har folk ofta kallat detta område som "Highway to Heaven".

Dags att komma tillbaka till jorden nu och nämna flera nya vägskyltar som kommer att inkludera hastighetsbegränsningsskyltar, motorvägs- och motorvägsskyltar, turistskyltar och dynamiska meddelandeportaler! På tal om vägportaler finns det också en mycket intressant ny bild - portaler med trafikljus i korsningar. Dessa är inte precis en vanlig företeelse, så du bör alltid vara beredd på att ta en bild bara så att du kan ta den med dig "andligt" vart du än går.

Du kommer också att kunna korsa flera färgglada broar, och om öppna utrymmen inte är din grej, se till att inte missa I-80's Twin Tunnel nära Rock Springs. Så sätt dig bakom ratten och upptäck Wyoming!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag American Truck Simulator - Wyoming som en fysisk kopia?

Nej, du får American Truck Simulator - Wyoming produktnyckel (American Truck Simulator - Wyoming CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina American Truck Simulator - Wyoming produktnyckel (American Truck Simulator - Wyoming CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela American Truck Simulator - Wyoming. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller American Truck Simulator - Wyoming? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får American Truck Simulator - Wyomingsom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Fungerar American Truck Simulator - Wyoming också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till American Truck Simulator - Wyoming som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher SCS Software
Udvikler SCS Software
Platform PC/MAC
Releasedag 07-09-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7 64-bit
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
Lagring: 200 MB ledigt utrymme
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Minne: 6 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760-class (2 GB)
Lagring: 200 MB ledigt utrymme
macOS
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.