American Truck Simulator - Colorado (PC/MAC) 136 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet American Truck Simulator på Steam för att kunna använda American Truck Simulator - Colorado.

AMERICAN TRUCK SIMULATOR - COLORADO SPELBESKRIVNING

Välkommen till Colorful Colorado, en stat som har några av de bästa vildmarkerna och bergskedjorna i USA. Se ett stort storstadsområde i Denver på kanten av Great Plains, res över de vackra Klippiga bergen och genom djupa kanjoner för att se stora ökenlandskap runt Grand Junction.

Vad du kommer att älska med Colorado

  • Glöm den verkliga världen på de stora slätterna
  • Ströva genom Klippiga bergen
  • Fraktlast på Million Dollar Highway
  • Upptäck Colorados viktiga industrier som jordbruk och en guldgruva
  • Leverera last till och från insidan av ett stort fraktplan på Denver International Airport
  • Beundra korrekt representation av städer som Denver och Colorado Springs
  • Besök landmärken som Four Corners Monument och få ett fågelperspektiv av det med utsiktsfunktionen
  • Lås upp Colorado-specifika Steam-prestationer

Lär dig mer om Colorful Colorado
Väcka din aptit för denna vackra stat genom att läsa mer om dess mångsidiga natur, industrier och städer.

Natur
Colorado har ett av de mest unika och varierande naturlandskap som finns i Nordamerika. Från smaragdgröna nationalskogar till de otroliga röda klippformationerna som reser sig från marken vid Garden of the Gods, du kommer att finna det nästan omöjligt att motstå att ta dig tid att leverera massor för att utforska den naturliga skönheten som denna stat har att erbjuda. Missa inte en utsiktsplats i Ouray, Amerikas Schweiz som ger dig en vacker utsikt över denna viktorianska gruvstad!

Delstaten är särskilt känd för sina Klippiga bergen, men mycket av den östra delen av regionen domineras av en unik gräsmark som sträcker sig över den amerikanska kontinenten. The Great Plains är ett område som sträcker sig mer än artonhundra mil från norr till söder om Nordamerika och mer än femhundra mil från öst till väst.

Million Dollar Highway

Med utsikt över berg, dalar och kanjoner är Million Dollar Highway en väg utan dess like. Sträcker sig cirka 40 km på U.S.A. Highway 550 och det har sagts vara en av landets mest spektakulära körningar. Motorvägen erbjuder häpnadsväckande vyer och fantastisk natur på den slingrande och ofta farliga vägen.

Så varför kallas denna vägsträcka Million Dollar Highway? Det finns flera historier, inklusive att det kostade en miljon dollar per mil att bygga och att dess fyllnadssmuts innehåller en miljon dollar i guldmalm.

Industri

På tal om guld är staten känd för sin guldgruva nära Colorado Springs, där du kan transportera viktig gruvutrustning och gråberg till och från gruvan. Colorado är också hem för en mängd olika tappningsanläggningar, som var och en producerar och distribuerar en mängd olika drycker för förare att leverera till platser i delstaterna.

Som en stat som främjar sin naturliga skönhet letar Colorado alltid efter sätt att använda ren energi för att skydda miljön. Med unika delar och utrustning som alltid är på väg från den ledande vindfabriken i USA till vindkraftsparker över hela staterna, hoppas vi att du kommer att vara ett STORT fan av denna industri.

Nästan hälften av statens 66 miljoner hektar är enbart tillägnad gårdar och rancher. Spela en nyckelroll i att bidra till denna viktiga ekonomi och exportera statens produkter över staterna. Från höbalar till lantbruksutrustning, lastbilschaufförer kommer att vara ryggraden i att se till att denna viktiga och stora industri i Cowowado håller moo-vin'!

En av de största bidragsgivarna till den lokala ekonomin är Denver International Airport. Förare kan förvänta sig att se massor av detaljer runt flygplatsen, inklusive Denvers berömda häststaty. Lastbilschaufförer kan också göra leveranser till och från en fan-favorit lastutlämningsställe, belägen inuti ett stort lastplan.

Städerna

Denver, som har fått smeknamnet Mile High City, har exakta representationer av kända landmärken och industrier för förare att upptäcka och leverera varor till. Denver kommer också att ha ett realistiskt vägnät, inklusive den berömda "musfälla-korsningen", korsningen mellan I-25 och I-70, som är mest känd för sin spagettiliknande design.

Beläget vid foten av Pikes Peak, hittar du staden Colorado Springs, statens 2:a folkrikaste stad. Colorado Springs är känt för sina många unika attraktioner, varav den mest ikoniska är stadens Garden of the Gods Park, ett nationellt naturligt landmärke. Med 300 miljoner år av geologisk historia och otroliga höga klippformationer av röd sandsten är det inte konstigt att den rankas högst upp på listan över bästa parker att besöka i USA. Försök att hitta en dold väg som leder dig dit!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag American Truck Simulator - Colorado som en fysisk kopia?

Nej, du får American Truck Simulator - Colorado produktnyckel (American Truck Simulator - Colorado CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina American Truck Simulator - Colorado produktnyckel (American Truck Simulator - Colorado CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela American Truck Simulator - Colorado. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller American Truck Simulator - Colorado? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får American Truck Simulator - Coloradosom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Fungerar American Truck Simulator - Colorado också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till American Truck Simulator - Colorado som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher SCS Software
Udvikler SCS Software
Platform PC/MAC
Releasedag 12-11-2020
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7 64-bit
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
Lagring: 190 MB ledigt utrymme
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: Quad core CPU 3.0 GHz
Minne: 6 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 760-class (2 GB)
Lagring: 190 MB ledigt utrymme
macOS
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.