Super Bullet Break (PC/MAC)

12. augusti 2022

Var redo att spela Super Bullet Break på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

SUPER BULLET BREAK SPELBESKRIVNING

Super Bullet Break är ett unikt strategispel för plattformsbyggare med många söta och färgglada karaktärer - "Bullets" - var och en av dem är unik på sitt eget sätt. Rädda onlinespel från total förstörelse i en värld där onlinespel för flera spelare har tagits över av falsk artificiell intelligens! Kan du rädda världen, besegra fiender i strategiska turbaserade strider och slå Super Bullet Break?


SAMLA ÖVER 160 KULOR
Ingen tjej är den andra lik! Lär känna kulorna du samlar på vägen. Var och en av dem har originalkonst och karaktärsdesign och bygger det perfekta laget. Samla ett brett utbud av föremål och klot för att få dem att samarbeta till din fördel! Från gemensam till legendarisk, aktiv till passiv – var och en av dem kommer att vara användbara för dig på sitt eget sätt.


VÄLJ DIN KARAKTÄR
Spela som antingen Akari, Hikaru eller Sumire! Olika funktioner kommer med var och en av dem och kan vara till din fördel beroende på din spelstil. Föredrar du en stabil spelstil eller att besegra dina fiender med tekniska kombinationer? Super Bullet Break har en karaktär för alla.


7 UNIKA SPELKORT
Från Seasons of Love till The Aquarhythm Deep och Phoenix Gunner, vart och ett av de 7 spelkorten är inspirerade av klassiska spelgenrer från dejta sims till rytmspel och dungeon-crawlers.


GACHA UTAN MIKROTRANSAKTIONER
Även om Super Bullet Break är inspirerad av klassiska gachaspel, tar bort mikrotransaktionerna från det! Köp föremål i butiken, ta emot dem som en stridsbelöning eller hitta dem i skattkistor utspridda över kartan för att förbättra din spelkarta! När allt kommer omkring handlar Super Bullet Break om strategi ... och lite tur. När din karaktär väl har satt sig på din första kortlek är det nu upp till dig att ta risker att byta patroner, hitta föremål och spionera på Bullets – en kortleksbyggare med en twist, kan man säga. Förbättra din strategi varje gång du spelar!

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Super Bullet Break som en fysisk kopia?

Nej, du får Super Bullet Break produktnyckel (Super Bullet Break CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Super Bullet Break produktnyckel (Super Bullet Break CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Super Bullet Break. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Super Bullet Break? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Super Bullet Break som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Super Bullet Break också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Super Bullet Break som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 12-08-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 8.1/10 (64-bit)
Processor: Core i3-3225/AMD A8-7650K
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 640 or Radeon HD 5770
DirectX: Version 11
Lagring: 8.5 GB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar:
macOS:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.