NBA 2K23 (PC) 714 SEK
NBA 2K23 SPELBESKRIVNING

Ta chansen och förverkliga din fulla potential i NBA 2K23. Bevisa för dig själv vad du kan mot de bästa spelarna i världen och visa upp din talang i MyCAREER. Para ihop dagens All-Stars med tidlösa legender i MyTEAM. Bygg din egen dynasti som I MYGM, eller ta NBA i en ny riktning med MyLEAGUE. Ta dig an NBA- eller WNBA-lagen i SPELA NU och upplev ett verklighetstroget spel. Hur kommer du att besvara samtalet?

TA MER KONTROLL
Känn det raffinerade spelet med händerna på båda sidor om bollen i NBA 2K23. Attackera korgen med en ny arsenal av offensiva och skicklighetsbaserade rörelser, medan du släpper lös din potential som lockdown-försvarare med ny 1-mot-1-mekanik för att besegra motståndarna i varje duell.

EN EPISK RESA VÄNTAR DIG
Ge dig ut på en häftig basketresa ombord på ett rymligt kryssningsfartyg utrustat med nya planer, natursköna vyer och en mängd belöningar som du och din MyPLAYER kan njuta av. Dessutom finns det ännu mer att utforska under strandutflykterna.

JORDAN-UTMANINGEN ÄR TILLBAKA
Res tillbaka i tiden med tidsspecifika bilder som visar Michael Jordans utveckling från skolsensation till global ikon, med spännande Jordan-utmaningar som beskriver hans karriäravgörande dominans. Snör på sig skorna för att återskapa hans overkliga statistiska resultat och ikoniska sista framträdanden, samtidigt som du kan lyssna på berättelser från dem som bevittnade hans utveckling från blivande stjärna till basketlegend.

BYGG DIN TRUPP
Spela basket utan gränser när du samlar och sätter ihop en mängd legendariska talanger från vilken tid som helst i MyTEAM. Dominera planen varje säsong och ge din vision liv med en bred uppsättning anpassningsverktyg för att skapa den perfekta looken för din perfekta startfemma.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag NBA 2K23 som en fysisk kopia?

Nej, du får NBA 2K23 produktnyckel (NBA 2K23 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina NBA 2K23 produktnyckel (NBA 2K23 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela NBA 2K23. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller NBA 2K23? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av NBA 2K23 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher 2K Games
PEGI-rating
Udvikler Visual Concepts
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 08-09-2022
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.