Marvel’s Spider-Man Remastered (PC) 639 SEK

12. augusti 2022

Var redo att spela Marvel’s Spider-Man Remastered på dagen! När du förbeställer betalningen inte debiteras förrän ordern har levererats. Din produktnyckel skickas senast dagen för utgivande, men oftast 1-2 dagar innan.

FÖRBESTÄLLNINGSBONUS

Förköp nu för att låsa upp spelinnehåll tidigt:
Iron Spider-dräkt
Velocity-dräkt
Spider-Punk-dräkt
Prylen Spider-Drone
5 färdighetspoäng

MARVEL’S SPIDER-MAN REMASTERED SPELBESKRIVNING

Utvecklat av Insomniac Games i samarbete med Marvel och optimerat för PC av Nixxes Software. I Marvel's Spider-Man Remastered på PC får vi lära känna en erfaren Peter Parker som vant sig vid att bekämpa brott i Marvels New York City. Samtidigt som stadens öde vilar på hans axlar kämpar han med att balansera sitt kaotiska privatliv med sin karriär.

Utvalt innehåll

Be Greater
När en ny skurk hotar Marvels New York kolliderar Peter Parkers och Spider-Mans världar. Han måste se förbi sig själv för att rädda staden och de han älskar.

Bli Spider-Man
Efter åtta år bakom masken har Peter Parker blivit mästare på att bekämpa brott. Känn kraften hos en mer erfaren Spider-Man som improviserar i striderna, utför dynamisk akrobatik, tar sig fram smidigt genom staden och interagerar med sin omgivning.

Världarna kolliderar
Peter Parkers och Spider-Mans världar kolliderar i en helt ny actionspäckad berättelse. Kända personer i Peters och Spider-Mans liv har tolkats om och fått nya unika roller i ett nytt Spider-Man-universum.

Marvels New York är din lekplats
”The Big Apple” får liv i Marvel's Spider-Man. Svinga dig genom en häpnadsväckande stad och upptäck kända platser från verklighetens Manhattan och Marvels universum. Använd miljön för att besegra skurkar på häftiga sätt.

Njut av hela äventyret Staden som aldrig sover
Staden som aldrig sover består av tre kapitel med nya uppdrag och utmaningar i en ambitiös ny berättelse som tar vid efter händelserna i Marvel's Spider-Man.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Marvel’s Spider-Man Remastered som en fysisk kopia?

Nej, du får Marvel’s Spider-Man Remastered produktnyckel (Marvel’s Spider-Man Remastered CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Marvel’s Spider-Man Remastered produktnyckel (Marvel’s Spider-Man Remastered CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Marvel’s Spider-Man Remastered. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Marvel’s Spider-Man Remastered? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Marvel’s Spider-Man Remastered som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 12-08-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4160, 3.6 GHz or AMD equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 950 or AMD Radeon RX 470
DirectX: Version 12
Lagring: 75 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bit
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.