Golf Gang (PC) 102 SEK
GOLF GANG SPELBESKRIVNING

Golf Gang är ett racingspel, ett partyspel och den snabbaste rundan minigolf någonsin! Dominera med en mix av precision och hastighet i ett flerspelarläge för 8 spelare eller finslipa dina färdigheter med snabba solorundor.

 • GALET FLERSPELARLÄGE

  Slå på bollen samtidigt som den rör på sig och kör runt banan med halsbrytande hastighet. Utmana dina vänner och visa dem att du kan balansera mellan vansinne och finess i Golf Gangs tre olika lägen och hundratals hål.

 • MODDSCEN

  Böj på reglerna efter din smak och var kreativ med Golf Gangs anpassningsbara flerspelarläge. Kombinera låg gravitation med explosiva kollisioner, ultrarapid och mycket annat. Skapa tusentals olika sätt att spela på, det ena mer kaotiskt än det andra.

 • GOLFA FÖR ÄRAN

  Tävla med dina polare för att nå toppen av topplistan i beroendeframkallande tidsbaserade, klassiska och hybrida lägen. Golf Gang är ett klassiskt “bara en gång till”-spel, så smyg in ett extra hål eller 18 under din lunchrast!

 • ANPASSA ALLT!

  Vänd banorna huller om buller och blända dina motståndare med både stil och färdighet med anpassningsbara utseenden, banor, hattar, tillbehör och mer. Skapare i Workshop kan visa sina färdigheter på en ny plattform och använda sig av Unity för att bygga helt nya banor till Golf Gangs mötesplats på internet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Golf Gang som en fysisk kopia?

Nej, du får Golf Gang produktnyckel (Golf Gang CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Golf Gang produktnyckel (Golf Gang CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Golf Gang. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Golf Gang? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Golf Gang som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 19-05-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7
Processor: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 640 (2048 VRAM) or equivalent
Lagring: 2 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 960 (4096 VRAM) or equivalent
Lagring: 2
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.