Sifu (PC) 144,50 SEK
SIFU SPELBESKRIVNING

Är ett liv tillräckligt för att lära sig Kung Fu?

Sifu är berättelsen om en ung Kung Fu-student på hämndens väg, på jakt efter dem som mördade hans familj. En mot alla, han har inga allierade och otaliga fiender. Han måste lita på sin unika behärskning av Kung Fu samt ett mystiskt hänge för att erövra och bevara sin familjs arv.

På hämndens väg:

Jakten på dina fiender tar dig genom stadens dolda hörn, från de förbannade förorterna till de kalla korridorerna i företagstornen. Du har en dag och otaliga fiender på väg. För varje misstag kommer tiden att vara priset.

Anpassning är sättet:

Noggrann placering och användning av miljön till din fördel är nyckeln till din överlevnad. Använd allt till ditt förfogande: slängbara föremål, provisoriska vapen, fönster och avsatser ... Oddsen är staplade mot dig och du kommer inte att erbjudas nåd.

Träningen tar aldrig slut:

Kung Fu är mästerskap genom praktik, en väg för både kropp och själ. Lär dig av dina misstag, lås upp unika färdigheter och hitta styrkan i dig själv att bemästra de destruktiva teknikerna i Pak-Mei Kung-Fu.

Kompatibel med Corsair iCUE

Fördjupa dig helt i Sifu med CORSAIRs iCUE Lighting Integration. Ta action utanför skärmen med lampor som dynamiskt reagerar på händelser i spelet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Sifu som en fysisk kopia?

Nej, du får Sifu produktnyckel (Sifu CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Epic Games-plattformen för att lösa in dina Sifu produktnyckel (Sifu CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Sifu. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Sifu? Får jag samma innehåll som med Epic Games?

Du får standard-versionen av Sifu som en digital nedladdning för Epic Games.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 02-08-2021
Systemkrav Minimum
Windows OS
Windows 8.1
Windows Processor
AMD FX-4350 or Intel Core i5-3470 or equivalent
Windows Memory
8 GB RAM
Windows Storage
22 GB
Windows Graphics
Radeon R7 250 or GeForce GT 640 or equivalent
Recommended
Windows OS
Windows 10
Windows Processor
AMD FX-9590 or Intel Core i7-6700K or equivalent Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.