Dune: Spice Wars (PC) 328 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
Steam early access (Tidig tillgång) Utforska, spela och bli involverad i spelutveckling! Få omedelbar tillgång till Dune: Spice Wars, som utvecklas i samarbete med samhället. Dessa spel utvecklas när du spelar dem och ger feedback, och utvecklarna lägger ständigt på nytt innehåll!
DUNE: SPICE WARS SPELBESKRIVNING

De som kontrollerar kryddan kontrollerar universum

Ett 4X strategispel från utvecklarna av kritikerrosade Northgard. I spelet, som utspelar sig i Frank Herberts banbrytande Dune-universum, måste du leda din fraktion och kämpa för kontroll och dominans över den robusta ökenplaneten Arrakis.

Krydda är den mest värdefulla resursen i universum. Krydda förlänger livet, utökar medvetandet och gör interstellära resor möjliga. Den finns bara på Arrakis, den är eftertraktad av de mest inflytelserika krafterna i universum. Spela som en av flera fraktioner, inklusive House Atreides, House Harkonnen, smugglarna och de infödda Fremen, och slåss om makten över Dune and Spice.

Skanna landskapet efter masktecken, eller riskera att förlora dina trupper och kryddskördare till gigantiska sandmaskar som kommer att bryta igenom sanddynerna för att svälja och sluka allt. Krossa dina motståndare i strid, bekämpa dem genom politiska intriger och undergräv dem med ditt nätverk av illusiva spioner.


Frank Herberts sanddyn
Upplev det unika Dune-universumet, en av de mest inflytelserika sci-fi-miljöer som någonsin skapats. Led din fraktion till seger med ikoniska karaktärer som hertig Leto Atreides, baron Vladimir Harkonnen, Esmar Tuek och Liet Kynes. Akta dig eftersom motstridiga fraktioner försöker ta över och planeten själv hotar vissnande öknar, enorma stormar och intag av sandmaskar.

Kämpa dig fram till seger
Balansera öppet krigföring, politiskt inflytande och ekonomisk överhöghet för att erövra och få kontroll över den viktigaste planeten i universum! Använd hemliga agenter för att sabotera dina motståndares planer. Rösta om politiska beslut i det nationella rådet för att främja din strategi.


4X i realtid
Utforska sanddynen med ornithoptrar för att upptäcka resurser, byar och intressanta platser. Expandera med dina trupper för att ta kontroll över fler och fler regioner. Använd resurser genom byggnader och kryddskördare för att dominera ekonomin. Utrota dina fiender med en stark militär, men se upp eftersom direkt aggression kan få stora politiska konsekvenser.


Välj din fraktion
Ta heder och politiker vägen som det respekterade huset Atreides, eller välj våld och lömska planer som House Harkonnen. Bli en mästare på ökenöverlevnad och gerillataktik med de infödda Fremen och få inflytande genom skumma affärer och infiltration som smugglarna.

Skräddarsy de befintliga styrkorna och svagheterna för varje fraktion genom att välja dina rådsmedlemmar. Med Atreides legendariska svärdsman Duncan Idaho vid din sida förbättras expansions- och stridsförmågan. Få makt över människor och information med Chani Kynes från Fremen, eller övermanna militär makt med Rabban från Harkonnens.

Kontanter växer genom Early Access
Spelet kommer att uppdateras och utökas med en komplett kampanj och multiplayer, inklusive fler funktioner och förbättrad balans genom Early Access, baserat på din avgörande feedback.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Dune: Spice Wars som en fysisk kopia?

Nej, du får Dune: Spice Wars produktnyckel (Dune: Spice Wars CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Dune: Spice Wars produktnyckel (Dune: Spice Wars CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Dune: Spice Wars. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Dune: Spice Wars? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Dune: Spice Wars som en digital nedladdning för Steam.

Genre Building 4X
Publisher
Udvikler Funcom
Platform PC
Releasedag 26-04-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 and Windows 11
Processor: Intel Core i5 2.5 GHz or AMD equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 1050 or AMD equivalent
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 and Windows 11
Processor: Intel C
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.