Pro Cycling Manager 2022 (PC) 386 SEK
PRO CYCLING MANAGER 2022 SPELBESKRIVNING

Pro Cycling Manager 2022 förvandlar dig till sportchef. Fatta alla beslut som krävs för att ta ditt team till toppen: det är bland annat ditt ansvar att sköta rekrytering, planering av mål och program, sponsorhantering, hitta nya talanger, träning, loppstrategi och mycket mer.
Du kan även skapa din egen cyklist i Proffscyklist-läget. Gå med i ett team och visa att du kan leda, gör sedan vad som krävs för att skina i pelotonen. Kan du stiga och bli en av de bästa?
I Pro Cycling Manager 2022 kan du tävla mot spelare från hela världen i onlineläget.

VAD ÄR NYTT:

  • Nytt system för talangjakt
  • En piggare och aggressivare peloton
  • Fler alternativ för anpassning av din spelupplevelse
  • Enklare gränssnitt (ny cyklistsida)
  • Omgjort uthållighets- och motståndssystem
  • De 21 officiella etapperna från Tour de France 2022


NYTT SYSTEM FÖR TALANGJAKT
En bra sportchef måste veta hur man rekryterar framtida talanger, och därför har vi skapat ett nytt system för talangjakt. Du måste skicka ut dina talangjägare till olika regioner för att hitta de bästa talangerna. Dina talangjägare blir effektivare och bättre över tid. De skickar regelbundet information (om potential, egenskaper, etc.) som du kan basera dina val på (observation, integration i utvecklingsteamet, etc.) och lära dig mer om cyklisterna. Du tävlar, så klart, mot de andra teamen.

NY GENERATION MED CYKLISTER
Det nya systemet är baserat på de unga cyklisternas nivå och potential, och använder ett graderingssystem med 6 stjärnor. Nu är de unga cyklisterna som skapas juniorer mellan 16 och 18 år, där poolen utgörs av 1500 till 2000 unga cyklister varje år (3 gånger så många som tidigare). Dessa nya cyklister är mångsidigare och utvecklas på samma sätt som de nuvarande stjärnorna.

CYKLISTUTVECKLING
Precis som med de unga talangerna vill vi ha mångsidigare cyklister, och därför har utvecklingssystemet gjorts om för att ta hänsyn till detta. Det är även avgörande för dina cyklister att bli perfekt integrerade i teamet och få en bra relation till tränaren, annars utvecklas de inte optimalt.

MER VARIERANDE LOPP
I Pro Cycling Manager 2022 upplever du, tack vare en mer varierad peloton, scenarion som skiljer sig till exempel från en vanlig etapp i en Tour. Du kan hamna i ett lopp som är actionfyllt från början, där favoriterna tar ledningen med en rad attacker redan i första timmen.

ÖVRIGA FÖRBÄTTRINGAR
Gränssnittet har gjorts om, med en total översyn av cyklistsidan som nu innehåller ny statistik, förbättrad kapacitet och resultat för cyklister, och ett nytt gränssnitt som jämför cyklisternas egenskaper.
Uthållighet och motstånd har en större påverkan på hur cyklisterna klarar sig under ett lopp. Det gör att en del cyklister orkar attackera flera gånger eller hantera sin uthållighet i upploppet.
Formen på tävlingsdagen är nu närmare den aviserade provisoriska formen. För att möjliggöra omfattande anpassning kan du nu justera 2 parametrar: bonusamplitud (från +5 till -5 eller fullständig inaktivering) och aktivering eller inaktivering av variation.
Simuleringstiden har optimerats och är nu dubbelt så snabb som tidigare.
Nu kan du ha specifika lagtröjor för olika lopp.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Pro Cycling Manager 2022 som en fysisk kopia?

Nej, du får Pro Cycling Manager 2022 produktnyckel (Pro Cycling Manager 2022 CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Pro Cycling Manager 2022 produktnyckel (Pro Cycling Manager 2022 CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Pro Cycling Manager 2022. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Pro Cycling Manager 2022? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Pro Cycling Manager 2022 som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler Cyanide Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 09-06-2022
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.