The Ascent Cyber Warrior Pack (PC) 52 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet The Ascent på Steam för att kunna använda The Ascent Cyber Warrior Pack.

THE ASCENT CYBER WARRIOR PACK SPELBESKRIVNING

Cyber Warrior Pack är ett måste för alla cyberpunk-samurajer! Ingenting sätter skräck i dina fiender som en samurajrustning, och med sju delar att välja bland finns det massor av alternativ. Två nya vapen och ett taktiskt tillbehör är bara början. Tre nya vapenutseenden är lika viktiga för dig som de är för dina fiender, så att de vet att de dödades av de snyggaste vapnen som finns. Låt dem behålla lite värdighet...

Cyber Warrior Pack innehåller:

 
TVÅ NYA VAPEN

 • Brosnan, ett ballistiskt automatgevär: lågkalibrig ammunition i kombination med extrem eldhastighet gör att pansarbrytande ammunition kan tränga igenom de flesta hinder och punktera organ och rustningar.
 • Interuptor, ett nytt specialvapen: stasteknik används för ammunition som gör det enklare att kontrollera fiendegrupper och skapa kaos vid rätt användning!


ETT NYTT TAKTISKT TILLBEHÖR
PLM22 Surge, en dödlig mina: de här automatiska minorna används främst som försvar mot monobottar och robotenheter och har en väldigt kraftfull digital explosion som steker de flesta systemen i närheten.


SJU RUSTNINGSDELAR

 • Feud Vest, grundläggande kroppsskydd
 • Lätt och obegränsad. Feud-västen erbjuder stor flexibilitet och förhindrar inte din framfart. Ett bra val när fart och effektivitet är viktiga.
 • Feud Armor, medelstarkt kroppsskydd
 • Den centrala delen i Feud-rustningsuppsättningen. Den erbjuder ett fullständigt överkroppsskydd utan att sinka dig. Om du vill ha en äkta Cyber Warrior-upplevelse är det här för dig.
 • Feud Banner, avancerat kroppsskydd
 • Vad skulle kunna göra Feud-rustningen bättre? Den har många egenskaper från den ursprungliga rustningen, men tillför en premiumkonstruktion.
 • Nomad, grundläggande huvudskydd
 • En klassisk hjälm som huvudsakligen används för arbete utanför bosättningarna i tuffa miljöer. Även om den inte erbjuder den senaste tekniken eller coola funktioner så erbjuder den ett robust skydd som förhindrar fiendens vapen från att krossa ditt huvud.
 • Feud Mask, medelstarkt huvudskydd
 • Den huvudsakliga delen i Cyber Warrior-setet. Du behöver inte låtsas le med den här. Den skyddar ditt ansikte på ett helt okej sätt samtidigt som den förbättrar bäraren på flera sätt.
 • Feud Helmet, avancerat huvudskydd
 • Det kompletta huvudskyddet i Cyber Warrior-setet. Om du vill sätta skräck i dina fiender är det här din lösning. Tack vare dess lättviktsmaterial erbjuder den stor manövrerbarhet sin storlek till trots.
 • Feud Trousers, medelstarkt benskydd
 • Ett par ganska neutrala byxor som passar bra till Cyber Warrior Feud-setet. Feud Trousers fullbordar Cyber Warrior-upplevelsen och ger dina skenben ett bra skydd.


TRE NYA VAPEN
Två nya animerade vapenutseenden: Glitch Green och Glitch Red
1 nytt vapenutseende: Ultra

Bli den Cyber Warrior-samuraj du förtjänar att vara!
SÅ HÄR LÅSER DU UPP CYBER WARRIOR-INNEHÅLL
Spelare med Cyber Warrior Pack låser upp följande föremål när de spelar spelet:

 • Glitch Green, Glitch Red och Ultra (vapenutseenden) låses upp på en gång. Du kan använda dem efter att besökt en Gun Smith eller Grafter.
 • PLM22 Surge (taktiskt tillbehör), Brosnan (vapen), Interuptor (vapen), Feud Mask (rustningsdel), Feud Vest (rustningsdel) och Feud Trousers (rustningsdel) låses upp när du klarar det andra uppdraget, "Mutual Dependencies". Besök respektive handlare (Cyber-handlaren för det taktiska tillbehöret, vapenhandlaren för vapen och rustningshandlaren för rustningsdelar) för att få dessa föremål.
 • Feud Helmet (rustningsdel) och Feud Armor (rustningsdel) låses upp när du klarar det fjärde uppdraget, "Empowerment". Besök en rustningshandlare för att få dessa föremål.
 • Nomad (rustningsdel) och Feud Banner (rustningsdel) låses upp när du klarar det åttonde uppdraget, "Syntax Error". Besök en rustningshandlare för att få dessa föremål.
VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag The Ascent Cyber Warrior Pack som en fysisk kopia?

Nej, du får The Ascent Cyber Warrior Pack produktnyckel (The Ascent Cyber Warrior Pack CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina The Ascent Cyber Warrior Pack produktnyckel (The Ascent Cyber Warrior Pack CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela The Ascent Cyber Warrior Pack. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller The Ascent - Cyber Warrior Pack? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av The Ascent - Cyber Warrior Pack som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
PEGI-rating
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Releasedag 24-02-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10 x64
Processor: Intel Core Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent / AMD FX-8350 (4 * 4000) or equivalent
Minne: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 ( 2048 MB) / Radeon R9 390X (8192 MB)
Lagring: 35 MB ledigt utrymme
Ytterligare anmärkningar: Minimum Specification listed above allows gameplay experience close to 30 FPS on average while using 10
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.