Rise of the Third Power (PC/MAC) 160 SEK
RISE OF THE THIRD POWER SPELBESKRIVNING

Rise of the Third Power är ett kärleksbrev till storhetstiderna för konsol-RPG-stil, med moderna bekvämligheter som automatisk lagring och en kombination av de bästa delarna av japansk och västerländsk stil och spelande. Upplev denna blandning av öst och väst, gammalt och nytt, i ett spel som kommer att överträffa Stegosoft Games tidigare arbete på alla sätt!

  • HISTORISK DRIVER - Gå med i en grupp på åtta, var och en med sina egna unika ambitioner, perspektiv och personligheter när de ger sig ut på ett självmordsuppdrag för att störta den arkadiska kejsaren, Dimitri Noraskov. En blandning av humor, drama och tragedi väntar spelare när de navigerar i Rins förrädiska värld.
  • POLITISK INTRIG – Medan Rins värld återhämtar sig från det stora kriget förblir maktbalansen skev, med ett maktvakuum som fortfarande väntar på att fyllas. Spelarens grupp kommer att både plågas och få hjälp av bedragare, lögnare och förrädare, allt medan klockan tickar ner till en upprepning av det största kriget i mänsklighetens historia.
  • ANPASSAD BATTLE SYSTEM - Rise of the Third Power erbjuder åtta spelbara karaktärer i ett stridssystem byggt från grunden, var och en med sina egna styrkor och svagheter, som alla är designade för att delta i strid samtidigt utan behov av tråkig gruppkontroll. Kombinera varje karaktärs unika styrkor och svagheter, analysera dina fienders förmågor, sätt din formation och gå in i strid.
  • PERMANENT UTRUSTNING - Varje utrustning som hittas, köps eller blir stulen är en permanent, unik uppgradering för varje karaktär. Istället för att köpa ersättare köper spelaren uppgraderingar. Inget mer att köpa den fantastiska hjälmen tillbaka i stan bara för att snubbla över en bättre i en skatt nere i en fängelsehåla. Varje karaktär har 3 utrustningsplatser med 8 uppgraderingar vardera, med 192 stycken som kan hittas totalt. Detta system undviker tristess med lagerhantering, samtidigt som det ger något användbart att leta efter.

1587, 2A - 15 år har gått sedan det stora krigets kanoner äntligen tystnade. Konflikten skakade världen och lämnade en halv generation män och kvinnor som låg döda på slagfältet. Av de många spelare som hade dykt upp på världsscenen återstod bara två: kungariket Cirinthia och den antika republiken Tariq.

Med tiden reste sig Dimitri Noraskov, en hjälte från det besegrade kungariket Arkadya, ur askan. Han såg sin kung som en feg att kapitulera och en förrädare att underkasta sig Evenheart-fördraget. Det gjorde folket också. De stöttade Noraskov när han störtade kungen. De stöttade honom när han återerövrade de länder som hade tagits ifrån dem. Och de stöttade honom när han tog upp en armé. Noraskov hade en teori om att världens nationer fortfarande var för utslitna av det stora kriget för att genomdriva villkoren i fördraget. Hittills har hans satsning visat sig vara framgångsrik.

Arkadyanimperiet visar inga tecken på att bromsa sin aggression. Många fruktar att en upprepning av det stora kriget, som en gång kunde ha förhindrats, nu nästan är oundviklig. Men det finns de som tror att det fortfarande kan stoppas ...

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Rise of the Third Power som en fysisk kopia?

Nej, du får Rise of the Third Power produktnyckel (Rise of the Third Power CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Rise of the Third Power produktnyckel (Rise of the Third Power CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Rise of the Third Power. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Rise of the Third Power? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Rise of the Third Power som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Rise of the Third Power också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Rise of the Third Power som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Platform PC/MAC
Multiplayer
Releasedag 10-02-2022
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
OS: Windows 7 or higher
Processor: Intel i3-530 or AMD Phenom II X2
Minne: 3 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870, or equivalent DX10+ GPU
DirectX: Version 10
Lagring: 3 GB ledigt utrymme
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 7 or higher
Processor: Intel i3-6100, AMD A10 7850K
Minne: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.