Evertried (PC) 158 SEK
EVERTRIED SPELBESKRIVNING

I Evertried dikterar spelarens handlingar fiendens enheter. Med andra ord, allt rör sig efter dig. Spelet utvecklas så snabbt eller metodiskt som du vill, med ett fritt flödande turbaserat actionkampsystem. Växla mellan att flytta, attackera, använda din dash, färdigheter och locka fiender till faror är nyckeln till framgång.

Det är du som bestämmer takten i Evertried. Lär dig tänka framåt. Utveckla invecklade strategier för att övermanövrera dina motståndare och följa din väg till toppen!


Testa dina strategiska färdigheter
Att slå eller besegra fiender i rad ökar din fokusnivå, vilket avgör vilka skärvor du får och använder för att låsa upp speciella krafter som kallas Modifiers. Fokusnivån sjunker när du är inaktiv eller bara rör dig, så det är viktigt att gå efter handling.

Superman fiender med streck och färdigheter
Att röra sig strategiskt och attackera är avgörande. Stäng hålet med en Dash - en mekaniker som låter dig nå dubbeldistans och ignorera kollisionen så att du kan korsa ett hinder eller få en bättre position. Glöm inte färdigheter och modifieringsförmåga och passiva effekter som kan utrustas för att skapa din byggnad. Färdigheter förbättras och överförs till på varandra följande lopp, medan modifierare blir starkare baserat på din fokusnivå.

Justera din väg till ödet
Tornet har 50 våningar fördelat på 5 områden. Varje område är unikt och introducerar nya typer av fiender. Ju högre du kommer i The Tower, desto mer komplexa blir golven. Varje område har ett butiksgolv där du kan använda skärvor förvärvade i utbyte mot liv, färdigheter och modifierare. Planera sedan att öka dina chanser att komma till toppen.

Övervinna vakterna, övervinna dina svagheter
Varje område slutar med en Floor Guardian, en bossstrid för att verkligen bevisa dina strategiska färdigheter. Efter att ha förlorat hela ditt liv försvinner krigare och förlorar tidigare förvärvade krafter och dyker upp igen på första våningen för att börja stiga igen. Behärskningen av Skills kommer dock att fortsätta till följande spel. Stå upp igen Warrior, och möt ditt öde.

Berättelsen

I en värld av orubblig ordning är tornet en ledstjärna för förlorade själar som varken kan tilldelas evig bot eller liv efter döden. Dess syfte är att ge förlorade själar möjlighet att bevisa sitt öde genom att klättra till toppen som ett sätt att förfalla.
Utan ett tydligt minne av vad som hände vet du en sak: Du bevisade inte ditt värde medan du levde. Genom dina första steg i tornet konfronteras du av ett tanklöst djur, en vargliknande varelse som ser aggressiv och förvirrad ut. När det rusar för att attackera dig, hittar du ett kusligt skratt och dödar djuret. Du känner en konstig koppling till att dina minnen kommer tillbaka. Vapnets vikt. Det kalla beslutet om hur man använder det. Det råder ingen tvekan: Du var en krigare i ditt tidigare liv.

Att dö som en krigare är inte konstigt, men krigare tas emot i efterlivet med härliga högtider när de dör hedervärt. Att bli testad efter döden kan innebära att din död inte var vanlig. Din död var utan ära.

Det snabbaste sättet att bevisa ditt värde som krigare är genom strid. Och den tydligaste vägen till ditt förflutna är att söka den som övervakar allt som tornet skapar. Fast besluten att få dina svar börjar du din uppstigning, känner att din anknytning till ditt tidigare liv stärks när du kämpar, söker efter ditt förflutna när du kämpar för din osäkra framtid.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Evertried som en fysisk kopia?

Nej, du får Evertried produktnyckel (Evertried CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Evertried produktnyckel (Evertried CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Evertried. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Evertried? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Evertried som en digital nedladdning för Steam.

Genre Strategy
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer
Releasedag 21-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7/8/10
Processor: 1.7+ GHz or better
Minne: 1 GB RAM
Grafik: Intel HD 3000 or better
Lagring: 700 MB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.