God of War (PC) 523 SEK
GOD OF WAR SPELBESKRIVNING

Kliv in i den nordiska världen
Kratos hämnd mot Olympus gudar ligger långt bakom honom och han lever nu som en vanlig man i de nordiska gudarnas och monstrens värld. Han måste kämpa för att överleva i den här hårda och oförlåtande världen... och lära sin son samma sak.

Ta tillvara på en andra chans
Kratos har blivit far igen. Som mentor och försvarare av Atreus, en son som är bestämd att vinna hans respekt, tvingas han hantera och kontrollera den ilska som definierat honom så länge medan han ger sig ut i en farlig värld med sin son.

Res in i en mörk värld som styrs av elementen och fruktansvärda odjur
Från marmorn och pelarna på utsmyckade Olympen till de smutsiga skogarna, bergen och grottorna i nordisk mytologi innan vikingarna fanns. Det här är en helt ny värld med sina egna varelser, monster och gudar.

Ge dig in i fysiska strider
Kameran som sitter ovanför axeln tar spelaren närmare händelserna än någonsin förr och striderna i God of War™ speglar en värld med nordiska varelser som Kratos möter: stora och obehagliga. En nytt huvudvapen och nya förmågor bibhåller den klassiska känslan i God of War-serien i kombination med en vision som banar ny väg för genren.

PC-INNEHÅLL

Detaljerad grafik
Vacker grafik förbättrad på PC. Njut av riktig 4K-upplösning, på stödda enheter, [MU1] med upplåst bilduppdateringsfrekvens för bästa prestanda. Justera dina inställningar via en rad förinställningar för grafik och val för högre upplösta skuggor, förbättrade reflektioner, GTAO och SSDO och mer därtill.

NVIDIA® DLSS och Reflex Support
Kvalitet möter prestanda Använd AI-kraften i NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) för att förbättra bilduppdatering och generera vackra, skarpa bilder på utvalda Nvidia-grafikkort. Använd NVIDIA Reflex låglatensteknik som låter dig reagera snabbare och genomföra snabbare kombos med den responsiva spelmekanik du vill ha på utvalda GeForce-grafikkort.

Kontrollanpassning
Spela på ditt sätt. Med stöd för de trådlösa DUALSHOCK®4- och DUALSENSE®-handkontrollerna, en mängd andra spelkontroller och fullt anpassningsbara bindningar för mus och tangentbord har du kraften att finjustera varje handling till att passa din spelstil.

Stöd för Ultra-wide
Uppslukas som aldrig förr. Res genom de nordiska världarna och hänförs av de vackra miljöerna i panorama-widescreen. Med stöd för 21:9 ultra-widescreen erbjuder God of War™ en filmisk upplevelse som förbättrar den ursprungliga sömlösa visionen.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag God of War som en fysisk kopia?

Nej, du får God of War produktnyckel (God of War CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina God of War produktnyckel (God of War CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela God of War. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller God of War? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av God of War som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Multiplayer
Releasedag 14-01-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Coming Soon
Grafik: Coming Soon
DirectX: Version 11
Lagring: 80 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 10 64-bit
Processor: Coming Soon
Grafik: Coming Soon
DirectX: Version 11
L
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.