Wildermyth (PC/MAC) 221 SEK
WILDERMYTH SPELBESKRIVNING

Wildermyth är ett karaktärsdrivet, slumpmässigt genererat taktiskt RPG. Precis som de bästa brädspelsupplevelserna ger Wildermyth dig val och svarar på alla dina beslut med konsekvenser som driver dina karaktärer framåt.

stå i spetsen för en flock hjältar när de växer från motvilliga bönder till unika, legendariska krigare. Bekämpa oväntade hot och konstiga monster över interaktiva slagfält. Upptäck mysterier och dela eftertänksamma stunder i denna helt nya fantasimiljö som blandar hårda sanningar och uppoffringar med humor och personligt berättande.

Vart leder din myt? Hjälp oss att upptäcka det!

  • Påminner om rollspel som ett bordsspel, unika hjältar föds i unika inställningar varje spel. De åldras, förvandlas, blir kär, håller inte med och gör skrämmande uppoffringar.
  • Varje hjälte tar med sig sin egen organiska historia och personlighet, men dina val och kampförmåga bestämmer deras vägar och prestationer.
  • Alla hjältar dör en dag ... men du måste hålla fast vid dina favoriter. Återinför dem i nästa äventyr, och under många liv kommer myterna du skapar att bilda din egen legendariska pantheon.


En fantasifulla Papercraft -värld
Yondering Lands, där spelet ligger, är en rikt skiktad värld som är befolkad med handmålade 2D-figurer och landskap. Vi har lagt stor vikt vid att bryta gränser och utforska nya idéer: inga orcher, tomtar eller nissar här - men se upp för de telepatiska insektsdrakarna och urverkets odöda.

Extremt karaktärsdjup
Var och en av dina hjältar har sin egen unikt genererade historia, personlighet och utseende och kommer att bilda relationer med dina andra hjältar. Alla dessa element förändras och utvecklas under spelets gång när karaktärerna åldras, möter mysterier och övervinner utmaningar.

Val betyder något
Din hjälte kan välja att lita på den gåtfulla vargguden, vilket leder till en hårresande förändring av deras utseende och kampförmåga. Eller så kan de förfölja en romantik med en hjälte, vilket ger dem alla en delad buff och fler historier. Möten och evenemang har permanenta, karaktärsdefinierande effekter, så att du kan designa varje karaktär.

En ny metod för döden
Blev din karaktär enskottad av en skräckbjörn med bläckfiskarmar? Välj att låta en helt "falla tillbaka" med en skada som kommer att leda till några transformativa nya vägar i deras legend, eller låt dem gå dö så att de kan komma ihåg i kommande generationer.

Djup och kreativ taktisk strid
Fighting in Wildermyth betonar lagarbete och noggrann positionering samt kreativ användning av din utvecklingsförmåga och omgivning. Vägg- och flankeringsmekanik ger tydliga men motstridiga incitament, medan mystisk störning låter dig återskapa slagfältet med explosiv magi. Och med högre svårighetsgrader betyder det att du kan bli så intensiv som du vill.

Flerspelarkooperation
I ett flerspelarspel kan du och dina vänner var och en anpassa och styra era egna hjältar när ni spelar genom en kampanj. Rekommenderas för upp till fem spelare - men i en typisk kampanj börjar du med tre hjältar och hämtar den fjärde och femte längs vägen. (Ett kampanjläge med en start på fem spelare är snart planerat!) Vi stöder också Steam Remote Play.

Oändlig omspelbarhet
Välj bland en gigantisk stridsbank när dina hjältar går uppåt i varje genomspelning och bestäm om du föredrar offensiv eller defensiv taktik, brutal kraft, smyg eller magisk slängeld i dina fienders huvuden från en närliggande lampa. slumpmässig generation ger dig nya hjältar, nya fiender, nya historiska händelser och ny karta varje gång du spelar.

En anpassad Pantheon of Legends
Du har friheten att anpassa dina hjältars utseende, namn, berättelser och mer. Med tiden blir hjältar gamla och går i pension, eller faller i strid - och ja, vissa kommer att överleva ända till slutet. Du kan lägga till dina favorithjältar i en lista med legender och återkalla dem igen i ett annat spel. Bygg dina egna mytologier och dela dina hjältars fruktansvärda kraft med andra.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Wildermyth som en fysisk kopia?

Nej, du får Wildermyth produktnyckel (Wildermyth CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Wildermyth produktnyckel (Wildermyth CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Wildermyth. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Wildermyth? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Wildermyth som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar Wildermyth också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till Wildermyth som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Releasedag 15-06-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7+
Processor: i3 or better
Memory: 3 GB RAM
Graphics: Open GL 3.2
Storage: 2 GB available space
Mac:
MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
Memory: 3 GB RAM
Graphics: Open GL 3.2
Storage: 2 GB available space
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.