TOHU (PC) 144 SEK
TOHU SPELBESKRIVNING

Upplev ett helt nytt äventyrsspel i en värld av konstiga och underbara fiskeplaneter. Utforska vackra miljöer och lösa invecklade pussel som en liten flicka tillsammans med hennes mekaniska alter-ego, Cubus. Tillsammans kommer de att upptäcka sanningen om sig själva och den mystiska heliga motorn som driver deras värld.

ÄVENTYR SOM LITT FLICKA
Utforska levande och stämningsfulla platser, träffa spännande karaktärer och lösa genomarbetade pussel - allt i din strävan att reparera den heliga motorn. Som tjej är du lätt och smidig och kan därför nå områden i världen som andra inte kan.

FÖRDELA MED KUBUSKRAFT
Du kan när som helst förvandlas till tjejens mekaniska vän, Cubus. Behöver du någon som kan köpa något tungt? Behöver du stora starka armar för att fånga glödlampa flugor när de passerar? Behöver du vinna en improviserad armbrottningsmatch med en kuslig och på något sätt påtaglig spegelbild av dig själv? Cubus vet allt.

UPPTÄCK EN Vacker HANDGJord VÄRLD
Varje fiskeplanet i TOHU väcks till liv genom förtrollande vackra konstverk och är fylld med detaljer. Träffa många bisarra karaktärer och upptäck söta djur som du kan samla!

LÖS KOMPLICERADE PUZZLER
Du behöver din vett för att lösa TOHU: s unika och galna gåta. Från en enkel sökning efter insekter som behövs för att driva ditt plattskurna flugfartyg, till att lära dig hur man använder en mustaschbyggande molkanon.

BAD I EN ENTRANCERANDE LJUDSPEL
TOHU har också ett musikaliskt partitur av Christopher Larkin, den prisbelönta kompositören som ansvarar för soundtracket till Hollow Knight.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag TOHU som en fysisk kopia?

Nej, du får TOHU produktnyckel (TOHU CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina TOHU produktnyckel (TOHU CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela TOHU. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller TOHU? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av TOHU som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 28-01-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 or later
Processor: Intel i3 3.3 GHz or better
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 (2048 MB) or Radeon R9 285 (2048 MB) - Integrated GPUs may work but are not supported.
DirectX: Version 9.0c
Lagring: 13 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.