I Am Fish (PC) 75 SEK
I AM FISH SPELBESKRIVNING

I Am Fish är ett charmigt fysikbaserat äventyr med fyra modiga fiskar i huvudrollen, som tvingats lämna sitt hem i ett djuraffärsakvarium. Under spelets gång få du simma, flyga, rulla och tugga dig mot havet från avlägsna Barnardshire (det minsta länet i England) i jakten på frihet och återförening.


FENTASTISKA VÄNNER
Träffa våra hjältar! Guldfisken – munter, modig och äventyrlig. En naturlig simmare! Blåsfisken – lite långsam men snäll, och kan blåsa upp sig till en boll och rulla över land. Pirayan – vild, kaotisk, högljudd, oförutsägbar och älskar att bitas (såklart). Flygfisken – lite reserverad ibland, men en riktig mjukis innerst inne, och kan glida fram genom luften! De här djärva hjältarna letar igenom varje skål och stimmar in i ett uppdrag för att återförenas!


DU BEHÖVER INTE VARA EN HJÄRNKIRURGFISK
Simma, rulla, glid, tugga, sprattla, blås upp, flyg och bit dig genom spännande utmaningar. De enkla och intuitiva kontrollerna ger dig inga ursäkter om du skulle råka ha i-gäl din fisk.


TÄNK UTANFÖR SKÅLEN
Barnardshire kan framstå som lugnet självt med sina idylliska kuster och pittoreska byar, men för våra vattenvänner finns gott om farliga hot när de ska ta sig över vägar, klättra på hustak, fly fritöser, undvika naturlivet och den vresiga befolkningen, och dessutom sköra fiskskålar och det ständigt närvarande problemet att fiskar inte kan andas utanför vattnet.


ÖVERGE INGEN FISK
Det händer att fiskar dör på hemska sätt, men om dina fiskar faller för långt i en halvdan fiskskål, får slut på luft eller rent allmänt gör en blunder kommer du tillbaka till den senaste kontrollpunkten så du kan försöka igen.


SIMMA MOT FRIHETEN
Våra fyra fentastiska vänner får färdas i alla möjliga och omöjliga vattenbehållare, som burkar, hinkar på hjul och en och annan sejdel. Skål! Att navigera i de olika vattenfordonen är alltid en utmaning i sig, men simma lugnt – måttligt öppet vatten finns alltid i närheten i form av inbjudande fontäner, pooler och, eh, kloaker fulla av farliga material att plaska runt i innan du når det slutgiltiga målet: det glittrande, öppna havet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag I Am Fish som en fysisk kopia?

Nej, du får I Am Fish produktnyckel (I Am Fish CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina I Am Fish produktnyckel (I Am Fish CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela I Am Fish. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller I Am Fish? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av I Am Fish som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Multiplayer
Releasedag 16-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7 x64
Processor: Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent
Grafik: GeForce GTX 960 (4096 VRAM)
Lagring: 12 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 10 x64
Processor: Intel Core i7-6700 (8 * 3400) or equivalent
Grafik: GeForce RTX 2060 Super (6144VRAM)
Lagring: 12 MB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.