Kitaria Fables (PC) 185 SEK
KITARIA FABLES SPELBESKRIVNING

Kitaria Fables är en trevlig söt action äventyr RPG med jordbruk och hantverk! Gå in i den söta världen av Kitaria och ta dig an dina grannars uppdrag när de möter en stigande mörkret. Strid i realtid, utforskning och fängelsehålor tillsammans med jordbruket för proviant och produktion av vapen och rustningar och skapa ny magi för att öka din makt.

Ett lugnt land där naturen lever i harmoni - tills nu. När djurlivet runt Paw Village blir mer och mer aggressivt har The Empire uppmuntrat dig att undersöka och försvara medborgarna. Gå till Paw Village för din farbrors hem, och från din nya bas kan du utforska den stora världen full av vilda djur, resurser och byte som kan hjälpa dig på den långa resan framåt.

Använd närstridsvapen och bågar och förfalska nya trollformler. Ställ in din belastning på ett sätt som passar din önskade kampstil och skapa magi, vapen och rustningar som kompletterar din spelstil. Föredrar du att bränna dina fiender på avstånd, frysa dem där de står eller lita på ditt svärd eller din båge för att göra din skada?

Du behöver mycket mer än brutal styrka och magi för att överleva det kommande mörkret. Kitarias värld är full av resurser som du kan använda till din fördel. Döda monster för ingredienser, plantera frön och ta hand om dina grödor för mat och samla material och malmer för att göra kraftfullare vapen, rustningar och tillbehör.

Kitaria Fables är full av vänliga (och inte så vänliga!) Medborgare. Presentera dig själv för dina grannar och uppfyll deras önskningar. Ju mer du förbinder dig till dina nya vänner, desto fler belöningar får du när dina relationer växer!

Kitaria Fables har ett lokalt samarbetsläge med fjärrspel från Steam. Slå ihop med en vän, fördubbla din makt och använd friheten i Kitaria Fables flexibla stridsystem för att komplettera varandras styrkor.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Kitaria Fables som en fysisk kopia?

Nej, du får Kitaria Fables produktnyckel (Kitaria Fables CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Kitaria Fables produktnyckel (Kitaria Fables CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Kitaria Fables. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Kitaria Fables? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Kitaria Fables som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 02-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
OS: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz or equivalent
Minne: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 550 Ti / Radeon HD 6790 2GB VRAM*
Lagring: 4 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible soundcard
 
REKOMMENDERADE:
OS: 64 bit Windows 10 / 8 / 7
Processor: Intel Core i5-4460 3.2 GHz / AMD Ryzen
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.