theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve (PC) 35,60 SEK
OBS - DET HÄR ÄR ETT EXPANSIONSPAKET

Kräver grundspelet theHunter: Call of the Wild på Steam för att kunna använda theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve.

THEHUNTER CALL OF THE WILD - CUATRO COLINAS GAME RESERVE SPELBESKRIVNING

Med bländande fält och mjuka böljande kullar är denna del av Iberia en romantisk miljö för alla reservat. Inte undra på att väktaren och skötaren Alejandra anser att hennes själ är sammanvävd med själva landet, denna jaktmark för kungar. Från det egendomligt eleganta marmorbrottet, de mjuka kullarna och det förfallna klostret till ängarna täckta av både solrosor och lavendel kommer Cuatro Colinas Game Reserve garanterat att ta andan ur dig.


CUATRO COLINAS FAUNA

Iberias romantiska landskap har ett lika mångfaldigt djurliv som strövar runt i dess olika biotoper. Jaga fältharen i snårskogen, vandra jämte den majestätiska kronhjorten eller det temperamentsfulla vildsvinet och se rådjuren som betar på fälten. Håll utkik efter de tysta iberianska vargarna och leta bland klipporna efter det oförskräckta mufflonfåret. För de av er som vill ha en utmaning finns den spanska Grand Slamen som består av de fyra Ibexarterna – den blygsamma Ronda, den snabbfotade Sierra Nevada, den stöddiga Beceite och den djärva Gredos.


IBERIENS FLORA

Om man var tvungen att beskriva atmosfären i Cuatro Colinas Game Reserve hade det varit med ett ord – kunglig. Regionen utstrålar både en rik historia och en blomstrande natur som är mogen att utforskas. Dess mest utmärkande kännetecken är dess enorma öppna fält täckta av solrosor, olivlundar och lavendel och omgivna av mjuka berg. Ramar in de öppna områdena gör bredbladiga grönskande och torra tallskogar som agerar perfekt skydd åt försiktiga djur. Landet är dock långt ifrån orört – marmorbrottets skarpa vinklar skapar en stark kontrast mot det omgivande området.
MÅRTENSSON 6.5MM CYLINDERREPETER

Mårtensson 6.5mm, vars ovanliga namn är en hyllning till en stor utländsk vapenspecialist, är en modern cylinderrepeter tillverkad av spanska vapentillverkare. Detta gevär, som är gjort för att uppfylla behoven hos både jägare och banskyttar, har en mjuk och pålitlig mekanism innesluten i en lätt och ergonomisk ram. Kombinerat med dess låga rekyl och 6,5 mm-ammunitionens plana kulbana har cylinderrepetern Mårtensson 6,5mm en imponerande träffsäkerhet även på långa avstånd.


Geväret finns i tre färgvarianter: Lightning, Thunder och Rayo.


UPPDRAG OCH MÅTT

Cuatro Colinas Game Reserve spänner över enorma 64 kvadratkilometer, och det är upp till dig om du vill utforska reservatet och gå din egen väg, eller om du följer den unika berättelsen med 14 nya storyuppdrag och 55 nya sidouppdrag.
Cuatro Colinas Game Reserve har haft många olika stamgäster, från europas kungar som har vandrat över den klippiga dehesan, till moderna jägare utrustade med dagens bästa utrustning. Idag dignar däremot Doña Alejandra del Bosque Garcia under bördan som har sysselsatt hennes familj i århundraden. Bland problematiska djurangrepp, missnöjda bönder, familjetragedier och fientliga uppköp, måste hon hitta ett sätt att skydda själva kärnan av vad som gör Cuatro Colinas till en jaktmark värdig kungar. Det är hennes öde, och det kan bli ditt också.


DELAD UPPLEVELSE
Precis som i alla tidigare betalda DLC kan spelare som inte äger det ändå gå med i en session i Cuatro Colinas Game Reserve gratis genom att hitta en annan spelare som äger det och gå med i dennes spel.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve som en fysisk kopia?

Nej, du får theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve produktnyckel (theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve produktnyckel (theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reserve? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får theHunter Call of the Wild - Cuatro Colinas Game Reservesom är ett expansionspaket som kräver basspel på Steam.

Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 10-12-2019
Systemkrav MINIMUM:
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Lagring: 60 GB ledigt utrymme
 
REKOMMENDERADE:
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 Quad Core
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 760 / R9 270x - 4GB VRAM
Lagring: 60 GB ledigt utrymme
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.