HUMANKIND (PC/MAC) 459 SEK
Lageragent

Ska vi meddela via e-post när produkten är tillgängligt igen?

Du har prenumererat på den här produkten

Köp nu
HUMANKIND SPELBESKRIVNING

HUMANKIND är ett historiskt strategispel där du kommer att skriva om hela berättelsen om mänsklig historia och kombinera kulturer för att skapa en civilisation som är lika unik som du.

BYGG DIN CIVILISERING

Kombinera upp till 60 historiska kulturer när du guidar ditt folk från antiken till modern tid. Från ödmjukt ursprung som en neolitisk stam, till uråldern som babylonierna, mayaerna i den klassiska eran, de medeltida Umayyaderna, den tidiga moderna eran blir brittiska, etc. Varje kultur lägger till sitt eget speciella spellager, vilket leder till nästan oändliga resultat .

MER ÄN BERÄTTELSEN, DETTA ÄR DIN BERÄTTELSE

Att möta historiska händelser, ta inflytelserika moraliska beslut och göra vetenskapliga genombrott. Upplev världens naturliga underverk eller bygg mänsklighetens mest anmärkningsvärda skapelser. Varje spelelement är historiskt äkta. Kombinera dem för att bygga din egen vision av världen.

Lämna ditt varumärke i världen

Resan betyder mer än destinationen. Berömmelse står på spel och är ett segervillkor. Varje stor gärning du utför, varje moraliskt val du gör, varje vunnit strid, kommer att bygga din berömmelse och lämna en varaktig inverkan på världen. Spelaren med mest berömmelse vinner spelet. Vill du vara den som gör världens djupaste prägel?

MÄSTA DE TAKTISKA SLAGARNA PÅ LAND, VATTEN & LUFT

Varje spel i HUMANKIND spelar som ett mini-turn-baserat brädspel ovanpå världskartan. Ta bort dina arméer och befalla var och en av dina enheter, inklusive de symboliska enheterna i din kultur och deras speciella förmågor. Konstruera belägringsvapen för att belägra och ockupera städer. Kämpa i stora strider som sträcker sig över flera varv och tveka inte att ta med förstärkningar!

ANPASSA DIN LEDARE

I HUMANKIND spelar du ledaren för din egen gemenskap som en avatar som du skapar och anpassar! Din avatar kommer att utvecklas visuellt under spelet när din civilisation utvecklas. Du kommer också att kunna höja din ledare via ett meta-progression-system för att låsa upp egna utseende som du kan visa upp för främlingar och vänner i multiplayer-matcher upp till 8 spelare.

HUR LÄNGT VILL DU TRYCKA PÅ MÄNNISKAN?

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag HUMANKIND som en fysisk kopia?

Nej, du får HUMANKIND produktnyckel (HUMANKIND CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina HUMANKIND produktnyckel (HUMANKIND CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela HUMANKIND. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller HUMANKIND? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av HUMANKIND som en digital nedladdning för Steam.

Fungerar HUMANKIND också för Mac?

Ja, den här produktnyckeln ger tillgång till HUMANKIND som en digital nedladdning för Steam på både PC och Mac.

Publisher SEGA
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 17-08-2021
Systemkrav WINDOWS:
MINIMUM:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7, 64-bit
Processor: Intel i5 4th generation / AMD FX-8300
Minne: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 770 / AMD R9 290
DirectX: Version 11
Lagring: 25 GB ledigt utrymme
REKOMMENDERADE:
Kräver en 64-bitars processor samt operativsystem
OS: Windows 7, 64-bit
Processor
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.