Just Die Already (PC) 21,30 SEK
JUST DIE ALREADY SPELBESKRIVNING

Just Die Already är ett kaotiskt spel om härjande gamlingar från skaparna av Goat Simulator.

Du spelar som en pensionär i en nära framtid där ingen skaffar barn. Det finns ingen som betalar din pension eftersom alla bortskämda 90-talister hellre sitter hemma och spelar datorspel i stället för att skaffa sig hederliga jobb. När ingen kan täcka dina levnadsomkostnader måste du – precis som alla andra gamlingar – ta hand om dig själv.

Hur ska du klara dig i en värld som bara går och väntar på att du ska dö?

För att göra saken värre har du blivit utkastad från ålderdomshemmet och ditt enda alternativ är att ta dig an farliga utmaningar och utforska världen i jakt på äldrevårdskuponger som ger dig gratis vård.

Samhället vill se dig död, så du kan lika gärna börja leva livet!


OM SPELET


GAMMAL ÄR GAMMAL
Spela som en gamling. Du är bitter, ömtålig, fattig och du hatar hela världen. Du lever drömmen du inte visste att du hade. Äntligen har du något gemensamt med dina far- och morföräldrar.
BENSTRÄCKARE OCH BENKNÄCKARE
Upptäck hur det är att vara gammal och skör. Allt kan krossa dig och du kan bryta allt. ALLT!


ÅLDERNS HÖSTSTORM
Ta dig an farliga utmaningar du aldrig kommer testa annars och besvara filosofiska frågor som ”Kan jag slunga iväg mig med katapult och landa på någon annan?” och ”Kan jag överleva att bli halshuggen och sen smocka till någon med mitt huvud?”
OPERATION PENSION!
Få belöningar från de livsfarliga utmaningarna och kom närmre ditt mål att hamna på ett ordentligt äldreboende. Helt logiskt. Ett tips: Försök hålla dig i ett stycke så du kan njuta av din sista tid…


FLERSPELARSANDLÅDA
Spela ensam eller med upp till fyra spelare online. Tackla utmaningarna tillsammans, eller gör kaos och slit kompisarna i stycken!
GAMMAL ÄR ÄLDRE
Du får spela som gamling. Det är värt att nämnas två gånger.


OÄNDLIGA MÖJLIGHETER
Plocka upp och använd allt du kan tänka dig. Vi snackar jättefiskar, studsmattor, pistoler, elkablar och fyrverkerier – och det är bara ett axplock. Naturligtvis finns det raketgevär, yxor, tromboner, signalhorn och jetpacks också. Självklart kan allt användas för att skada och lemlästa.
UPPFOSTRA DAGENS UNGDOM
Gör kaos med 90- och 00-talisterna. Precis som alla andra har vi glömt generation X. NPC:er reagerar olika beroende på ålder. Vissa skrattar och applåderar när andra far illa medan andra flyr i panik.


ETT SPEL LIKA GALET SOM DU
Staden är full av detaljerade miljöer med hemligheter och dolda vägar som uppmuntrar till noggrann utforskning och galna experiment.
GAMMAL ÄR ÄLDST
Okej, vi ska sluta tjata.


EN GREJ TILL
Vänta, bara en grej till! Nämnde vi att du kan hitta en limpistol som låter dig limma fast fyrverkerier på en cykel och cykla iväg? Eller att du kan störa trafiken och ställa till med en bilkö och få bilarna att explodera? Eller att du kan sätta vingar på armarna och flyga runt? Eller att du ka

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Just Die Already som en fysisk kopia?

Nej, du får Just Die Already produktnyckel (Just Die Already CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Just Die Already produktnyckel (Just Die Already CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Just Die Already. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Just Die Already? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Just Die Already som en digital nedladdning för Steam.

Platform PC
Multiplayer
Releasedag 20-05-2021
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 8 or higher
Processor: Intel Core i5 3470 @ 2.9hz / AMD-FX-6300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 750 Ti / AMD Radeon R7 260X
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 2.5 GB available space
Sound Card: DirectX 11 sound device
Additional Notes: I
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.