Ultimate Fishing Simulator (PC) 180 SEK
ULTIMATE FISHING SIMULATOR SPELBESKRIVNING

Varning! I Ultimate Fishing Simulator biter fisken som galen. Vi garanterar att du aldrig somnar.


Ultimate Fishing Simulator är en omfattande fiskesimulator som tillåter användning av olika tekniker på olika platser runt om i världen, och viktigast av allt behöver du inte ha en permanent anslutning till Internet för det.


Fiskarna biter här
Om du är trött på att vänta på att fisken ska bita och du ska somna, betyder det att du har spelat ett dåligt spel! I Ultimate Fishing Simulator kommer detta aldrig att hända. Välj rätt utrustning och bete, kasta din linje och vänta på en bit. Framgång är garanterad.

Isfiske
Förutom den traditionella fisketekniken som du hittar i Ultimate Fishing Simulator finns det också en vinterkarta där du kan fiska under isen! Köp en snigel i butiken, hitta en lämplig plats och borra ett lufthål. Men inte för liten så att du kan få upp fisken.


Till spellägen
Det finns två svårighetsgrader i Ultimate Fishing Simulator, vilket betyder att det finns något för alla. Normal Mode ger dig möjlighet att njuta av spelet i all sin glans. I normalt läge ingår alla funktionerna i spelet. Realistiskt läge kräver mer tålamod och effektivitet från spelaren. Fisk biter mindre och slåss längre. Några av spelfunktionerna i detta läge är inaktiverade, till exempel undervattenskameran.

Troféer
Varje fiskare gillar att beundra sina troféer. Vissa släpper fisken och andra hänger upp dem på väggarna. I Ultimate Fishing Simulator kan du göra exakt samma sak! Bestäm vad du vill göra med fisken du fångar. Sälja? Släpp? Montera? Det är ditt val.

Nivåredigerare
Om de tillgängliga korten i spelet tråkigt kan du skapa dina egna. Var kreativ och bygg ditt eget drömfiske som du kan dela med andra spelare tack vare den inbyggda redigeraren. Njut av att fiska med dina vänner på din karta. Vad mer kan du be om?

Sakura
Alla gillar att använda märkesutrustning, som ofta skiljer sig från konkurrenterna med sina parametrar och utseende. Vi är det enda fiskespel som är licensierat för SAKURA-utrustning (SERT S.A.S.). Du hittar deras fiskespön, rullar, beten och linjer. Varje artikel kartläggs i detalj och läggs till i spelet.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar det? Får jag Ultimate Fishing Simulator som en fysisk kopia?

Nej, du får Ultimate Fishing Simulator produktnyckel (Ultimate Fishing Simulator CD Key), som du får via e-post. Sedan måste du använda Steam-plattformen för att lösa in dina Ultimate Fishing Simulator produktnyckel (Ultimate Fishing Simulator CD Key), och du är redo att ladda ner, installera och spela Ultimate Fishing Simulator. Du får en steg-för-steg guide om hur du gör detta tillsammans med ditt köp. Det är hur enkelt som helst!

Vad innehåller Ultimate Fishing Simulator? Får jag samma innehåll som med Steam?

Du får standard-versionen av Ultimate Fishing Simulator som en digital nedladdning för Steam.

Publisher
Udvikler
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer
Releasedag 30-08-2018
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 7/8/8.1/10 (x64 x86)
Processor: Core i5-2400 or Ryzen 3 1200
Minne: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GTX 660 2GB VRAM or equivalent
DirectX: Version 11
Lagring: 15 GB ledigt utrymme
Ljudkort: DirectX compatible
 
REKOMMENDERADE:
OS: Windows 7/8/8.1/10 (x64 x86)
Processor: Core i5-6400 or Ryzen 5 1600
Minne: 8 GB RAM
Gra
Läs mer
Genomsnittligt kundbetyg:
0

Inga kundomdömen för tillfället.